Mark Hamill tunnustaa antaneensa Arnold Schwarzeneggerille kammottavan huonon neuvon: "Hän teki päinvastoin"

Joonas Suotamo hävisi lumisodassa Woody Harrelsonille 0:38

Mark Hamill on kiitollinen siitä, ettei Arnold Schwarzenegger noudattanut hänen neuvojaan. 

VIDEO: Star Wars -elokuvissa kunnostautunut Joonas Suotamo hävisi lumisodassa Woody Harrelsonille

Tähtien sota -elokuvien ansiosta yhdysvaltalainen näyttelijä Mark Hamill onnistui luomaan itselleen varsin menestyksekkään uran. Omasta menestyksestään huolimatta Hamill paljasti hiljattain, ettei hän ole kuitenkaan osannut antaa mitä parhaimpia neuvoja muille, jotka haluavat saada uransa nousuun. 

66-vuotias näyttelijä paljasti Twitter-tilillään antaneensa erittäin pieleen menneen neuvon aikoinaan nuorelle Arnold Schwarzeneggerille. Itävaltalainen näyttelijä ja entinen Kalifornian kuvernööri pyysi Hamillilta neuvoja näyttelijänuransa alussa. 

– Arnold Schwarzenegger pyysi minulta neuvoja, kun hän oli aloittelemassa uraansa. Käskin häntä häivyttämään aksenttinsa saadakseen suuremman skaalan rooleja, sekä vaihtamaan sukunimensä, sillä kukaan ei osannut lausua sitä. Hän teki päinvastoin ja hänestä tuli yksi suurimmista tähdistä koskaan. 

Terminaattori-elokuvien tähti Schwarzenegger vastasi itsekin Hamillille Twitterissä, äärimmäisen kohteliaaseen sävyyn. 

– Sinun neuvosi oli täysin oikea missä olosuhteissa vain, ja nuo olivat säännöt silloin. Minä satun vain olemaan sääntöjen rikkoja, Schwarzenegger vastasi Hamillille. 

Lähde: Fox News 

Lue myös:

    Uusimmat