- sika-nautajauheliha - munakoiso - inkivääri - mustikoita - musta merileväkaviaari (lasipurkki k-kaupasta) - perunaa
Aki Wahlmanin ja Marja Packalénin menu:
Jauheliharulla
100 g jauhelihaa 2 rkl korppujauhoja 30 g munakoisoa 1 oksa persiljaa valkosipulin kynsi
Turvota korppujauhot kermassa ja lisää joukkoon liha sekä sipulisilppu. Painele tasaiseksi levyksi folion päälle. Kuutioi kesäkurpitsa ja sipuli sekä hienonna persilja ja rosmariini. Laita massa levyn päälle ja kypsennä uunissa 200 c:ssa 15 min. Leikkaa pala tarjolle.
Kanttarelli-lihapullat
Sama mureketaikina kuin edellä. Lisää lopussa joukkoon freesatut sienipalat. Paista pannulla rosmariinioksien kanssa. Jatkokypsennä uunissa.
Röstiperuna
Kuori ja raasta peruna. Purista neste pois, lisää joukkoon inkivääriä ja paista pannulla pieniä perunakakkuja.
Mustikkapiiras
2 dl mustikoita 1 dl sokeria kananmuna 1 dl vehnäjauhoja
Tee sokerikakkumassa. Laita vuoan pohjalle marjat ja fariinisokeria. Lisää pinnalle sokerikakkutaikinaa ja paista uunissa 200 c:ssa 10 min. Lisäkkeenä Cointreau-sokeriliemessä pyöritetyt mustikat.