Marja Hintikalta vihjaus Uutisvuodon jaksosta: "Ei anneta parisuhdehaastatteluita, mutta tämä paljasti varmaan enemmän"

Uutisvuodon Ile Uusivuori ja Peter Nyman hulvattomissa tunnelmissa 2:26
Ile Uusivuori ja Peter Nyman Kultainen Venla -gaalassa

Tuoreessa Uutisvuodon jaksossa vieraileva Marja Hintikka herättää hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.

Illan Uutisvuodon jaksossa vierailevat tänään meteorologi Pekka Poutasekä juontaja Marja Hintikka. Hintikka julkaisi Instagram-tilillään kuvan sarjan kulisseista, jossa mukana ovat hänen ja Poudan ohella Uutisvuodon ylivaltainen tuomariPeter Nyman sekä kapteenit Ile Uusivuori ja Reetta Räty.

Hintikka kirjoitti kuvan yhteyteen myös hulvattoman tekstin, jossa hän kertoo suhteistaan kuvan henkilöihin.

– Uutisvuodossa mukana ex-juontokaveri, ex-tanssikaveri, nyx-petikaveri ja yx ihana Reetta Räty, jota olen aina ihaillut suuresti journalistina, ja nyt päästiin samaan joukkueeseen kisaamaan, Hintikka kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

– 12 vuoteen ei olle Ile Uusivuoren kanssa oltu samassa studiossa tekemässä samaa viihdeohjelmaa, mutta nyt oltiin. Olihan se melkoista. Me ei anneta parisuhdehaastatteluita, mutta tämä paljasti varmaan enemmän kuin yksikään sellainen, Hintikka vielä vihjailee jakson tapahtumista. 

Marja Hintikka on Ile Uusivuoren puoliso. Hän myös tanssi Pekka Poudan kanssa samalla tuotantokaudella Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Hintikka on toinen Vappu ja Marja -live -uutuusohjelman juontajista.

Uutisvuoto lauantaisin klo 21 alkaen MTV3-kanavalla.

Lähde: Instagram

Lue myös:

    Uusimmat