Marion: En kestäisi, jos asiani olisivat koko kansan luettavana

Marion on kiitollinen, että hän on saanut kasvaa rauhassa siihen muottiin, missä hän tänä päivänä on.

Kun puhe on työstä, Marionin suu käy ruuneperin lailla. Yksityiselämän artisti on sen sijaan pitänyt vuosien saatossa johdonmukaisesti itsellään.

− En ole ikinä antanut kotona sohvalla rakkaani kanssa -tyylisiä haastatteluja, ja sitä on onneksi kunnioitettu. En varmaan kestäisi, jos asiani olisivat koko ajan kaiken kansan luettavana. Olen sen verran herkkä ihminen, Marion sanoo.

Yksityiselämänsä ohella Marion on saanut säilyttää vuosien saatossa myös imagonsa. Kukaan ei ole pakottanut mihinkään.

Marion tiedostaa, että tänä päivänä julkisten esiintyjien imagoja rakennetaan voimakkaasti. Kehitys tuntuu konkarin silmissä aika raa'alta.

− Se on meidän vähän vanhempien artistien voima, että olemme saaneet kasvaa ja kehittyä rauhassa. Toisaalta mitä pidemmälle tätä työtä tekee, sitä voimakkaampaa on itsekritiikki. Olenko nyt varmasti tarpeeksi hyvä?

"Uskon aina hyvään"

Yleisön vastausta edelliseen kysymykseen lienee turha murehtia. Kestosuosio puhuu puolestaan: Marion kelpaa juuri sellaisena kuin on.

65-vuotias artisti säteilee yhä samalla hehkulla kuin se 15-vuotias nuori tyttö, joka tarttui aikanaan ensimmäistä kertaa mikrofoniin.

− Joku voi tuntea jo kolmekymppisenä itsensä vanhaksi. Tai sitten on viisikymppisiä, jotka ovat hirveän nuorekkaita. Ikä on asennoitumiskysymys, Marion pohtii.

Marion kuvailee sisällään asuvaa pikkutyttöä, joka innostuu asioista herkästi, katsoo eteenpäin luottavaisena ja uskoo aina hyvään. Kiinnostus elämään on loputon.

− Olen aina ollut positiivinen. Jossain määrin sitä voi opetella, mutta mielestäni positiivisuus on suurimmaksi osaksi sisäsyntyistä.

Katse voi olla seksikäs

Iän sisäisestä merkityksestä huolimatta esiintyvän artistin on kiinnitettävä jossain määrin huomiota ulkokuoreen. Marionin resepti on yksinkertainen: jonkin verran liikuntaa ja pientä ruokavalion tarkistusta ja sen lisäksi vaatteita, jotka tuntuvat hyviltä.

− Toki yksityinen Marion on aika kaukana lava-Marionista. Minulla on hyvä stylisti, joka tietää, mikä minulle sopii, laulaja kiittää.

Paljas pinta on tänä päivänä tärkeä osa monen lavaesiintyjän kokonaisuutta. Marion ei näe, että seksikkyys on kiinni iästä − ennemmin hyvästä mausta.

− Nainen voi myös olla hyvinkin seksikäs, jos on itsensä kanssa sinut. Esimerkiksi katse voi tehdä sen, ei siinä vaadita lainkaan paljasta pintaa.

Studio55.fi/Jenni Kokkonen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja