Mariannan traaginen poistuminen jakoi Salkkarit-fanit kahteen leiriin: "Kuvaa hyvin tämän maan asennetta!"

Mariannan poistuminen sarjasta sai aikaan melkoista kuohuntaa somessa. Juonenkäänne jakoi fanit kahteen leiriin. 

Salatuissa elämissä nähtiin maanantai-iltana pysäyttävä juonenkäänne. Mariannan ja hänen äitinsä Raakelin tarina päättyi traagisella tavalla, kun kaksikko hukuttautui yhdessä hyiseen mereen. 

Faneissa juonenkäänne on herättänyt voimaikkaita tunteita. Osa on ollut sitä mieltä, että Mariannan joutikin jo lähteä sarjasta. Toiset taas ymmärsivät Mariannan olevan vakavasti sairas.

– Ei haittaa. Vihasin niin Mariannaa kuin Raakeliakin, eräs kirjoittaa. 

– Viimeinkin inhottava hahmo poistui.

– Tämä kuvastaa hyvin sitä, mitä ihmisen syvä suru saa aikaan. Eniten kosketti, kun Marianna jätettiin yksin juuri sillä hetkellä, kun hänen pitäisi saada tukea ja apua. Marianna ei ollut sisäisesti paha, vaan hänen mielenterveytensä järkkyi pahasti. Se aiheutti monia peruuttomia tekoja. Vaikka kyseessä on fiktiivinen hahmo ja sarja, niin tarina kosketti ja pisti myös miettimään. Miten pitkälle me ollaan toistemme tukena? Mielenkiinnolla jään odottamaan seuraavaa jaksoa, eräs fanit kirjoittaa.

Eräs kommentoija kirjoittaa rohkeasti omasta sairaudestaan ja ihmisten suhtautumisesta häneen. 

– Salkkarit herättävät tunteita, mikä on hyvä. Suomi kerää rahaa olematonta vihollista vastaan, mutta sairaat jätetään yksin. Jos Mariannalla oli ollut edes yksi aidosti rakastava ystävä, mitään tällaista ei olisi tapahtunu. Kaikki käyttivät häntä vaan hyväkseen ja hän sitten romahti, hänet hylättiin, hän kirjoittaa. 

–  Se kuvaa tämän maan asennetta. Sairaita ei hyväksytä. Itselläni on raju masennus ja vielä kakssuuntainen mielialahäiriö. Kuulen aika usein sellaisia kommentteja, että mene helvettiin siitä. Sama ilmiö näkyy Mariannan tapauksessa. Jos ihminen on sairas tämän kansan tuomio on, että painu helvettiin ja tapa itsesi. Kukaan ei kysy, että voinko auttaa tai yrittää ymmärtää. Kuka tahansa voi sairastua, kommentoija kirjoittaa. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja