Maria Ylipää tähdittää uutta rikosdraamasarjaa – tutustu Aallonmurtajaan!

MTV panostaa laatudraamaan ja tuo ohjelmistoonsa uuden Aallonmurtaja-sarjan.

MTV tarjoaa tulevaisuudessakin vahvan kattauksen kotimaista draamaohjelmistoa. Tällä hetkellä ruudussa pyörii kolme suosittua draamasarjaa - Salatut elämät, Roban kolmas kausi sekä uutuusdraama Ex-Onnelliset. Seuraavaksi draamaohjelmistoa tulee edustamaan parhaillaan kuvattava Aallonmurtaja.

– MTV jatkaa kotimaisen draaman tiellä. Draamaohjelmistolla on merkittävä asema MTV:n sisältövalikoimassa ja haluamme tarjota katsojille jatkossakin kotimaista laatudraamaa. Aallonmurtajaa on kehitetty pitkään ja syvällisesti, odotamme ohjelmistoon jälleen uutta, kiinnostavaa uutuusdraamaa, kertoo MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

Aallonmurtaja-draamasarjaa kuvataan parasta aikaa. Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt. Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään mm. Maria Ylipää ja Turkka Mastomäki. Aallonmurtajan on ohjannut Mika Kurvinen ja käsikirjoittanut Miira Karhula ja Mika Kurvinen.

Ylipään ja Mastomäen lisäksi sarjan keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Joonas Saartamo, Saara Kotkaniemi, Maria Järvenhelmi ja Ville Keskilä.

Aallonmurtajassa epätavallisen ihmisen rakkaustarina

Sarjassa Tuula (Ylipää) ja Upi (Mastomäki) ovat rikollisliigan johtajapariskunta. He ovat perustaneet perheen ja asettuneet vanhalle kotiseudulleen Kotkaan asumaan. Siellä Tuula ja Upi pyörittävät menestyvää salakuljetusliigaa korruptoituneiden poliisien ja satamatyöntekijöiden avulla.

Ulkomaiset yhteistyökumppanit kiristävät Upia osallistumaan pohjoismaisten naisten salakuljetukseen. Samaan aikaan Tuula on salaa laajentanut bisnestä suuren luokan vedonlyöntihuijaukseen. Syntyy monimutkainen kiristystilanne, jossa Upi ja Tuula joutuvat keskelle kansainvälisen rikollisuuden väkivaltaista valtataistelua.

Aallonmurtajan MTV:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.

Aallonmurtajan esitystiedoista tiedotetaan myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja