Maria Veitola yllättyi Enbusken luonteesta: Hihittelevä, villi hahmo

Kolmen värikkään persoonan talk show Enbuske, Veitola & Salminen näyttää varmasti uusia puolia kaikista juontajistaan. Ensimmäistä kertaa yhdessä työskentelevä kolmikko vaikuttaa tuoreelta myös toistensa silmissä.

Maria Veitola on yksi  ensi keväänä starttaavan Enbuske, Veitola & Salminen -keskusteluohjelman juontajista. Naisen päävastuualue on ajankohtaiset ilmiöt, Tuomas Enbuske hoitaa asiaosuuksia ja Roope Salminen tuo keskusteluun osaamisensa viihdemaailmasta.

Kolmikko ei ole aikaisemmin työskennellyt yhdessä. Heidän tavoitteenaan on näyttää ajankohtaisten tapahtumien uusia kulmia, olla aktiivisesti vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja jututtaa viikottain vaihtuvia mielenkiintoisia henkilöitä.

Uudenlainen konsepti paljastaa varmasti myös juontajista puolia, joita he, eikä iso yleisö tiedä entuudestaan. Veitola huomasi jo ohjelman promokuvauksissa, että hänen ennakko-oletuksensa tulevista kollegoistaan ei kohdannut todellisuutta.

– Molemmat miehet ovat aika yllättäviä. Enbusken julkinen minä ja työrooli on ihan sairaan vakava ja asiallinen. En ole nähnyt hänestä mitään suurta hulluttelijan puolta koskaan. Mun käsitykseni hänestä on vakava ja introvertti, Veitola kertoo ajatuksiaan kollegastaan.

Todellisuudessa Enbuske osaa yllättää ja olla hyvin erilainen, kuin mitä häneltä voisi olettaa. Myös Salminen osaa muutakin kuin tehdä veijarimaisia koiruuksia ja olla hauska.

– Olimme pressikuvauksissa ja oli huvittavaa, että Roope oli se, joka oli todella vakava ja pidättyväinen ja Tuomas oli hihittelevä, villi hahmo. Olin ihan, että mitä teille on tapahtunut, että onko joku vaihtanut teidän sisukset, Veitola naurahti miesten hänelle paljastamia uusia puolia.

Kevään lehdistötilaisuuden voi katsoa tästä:

1:15:08

Enbuske, Veitola & Salminen talk show starttaa 11. helmikuuta MTV3-kanavalla.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja