EVS palaa ruutuun – Maria Veitola paljastaa ohjelman kuumottavan uudistuksen

Keskusteluohjelma Enbuske, Veitola & Salminen palaa ruutuun kolmannen tuotantokauden jaksoilla.

Tuomas Enbusken, Maria Veitolan ja Roope Salmisen luotsaama Enbuske, Veitola & Salminen palaa ruutuun tulevana torstaina, kun eetteriin pamahtavat jo kolmannen kauden jaksot.

Maria Veitola kertoo odottaneensa uuden kauden alkua malttamattomana.

– Ihan mahtavaa päästä tekemään taas. Ajankohtaisohjelmien tekeminen on siitä tuskaista, että aiheet eivät lopu ikinä. Tauon aikana viestittelimme toisillemme, että taas tälläkin viikolla olisi tullut niin timanttinen lähetys. Nyt ei tarvitse enää tuskastella, Veitola iloitsee.

EVS tunnetaan erityisesti kiperistä haastatteluista ja jatkuvista yllätyksistä. Edellisillä kausilla vieraana on nähty niin tuomittuja rikollisia kuin viihdemaailman tähtiäkin.

Veitolalle on jäänyt haastatteluista erityisen hyvin mieleen miehensä murhasta syyttömäksi todettu Anneli Auer ja Oulun insestiuhri Marlene.

– Anneli Auerin haastattelu oli minulle tosi iso juttu. Mitä mystisempi hahmo, sitä kuumottavampi haastattelutilanne on. Anneli oli tuttu lehtien kansista ja televisiouutisista, mutta vasta haastatellessa näki ja tajusi, että hän on ihan elävä ja hengittävä ihminen, Veitola pohdiskelee.

– Vakavat ja syväluotaavat haastattelut ja aiheet jännittävät eniten. Niissä joutuu haastamaan itsensä ammatillisesti, ja on oltava todella tarkkana siitä, että haastattelun sävy on oikea.

Tällä kaudella Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman suorissa lähetyksissä nähdään myös täysin uusi osio, kun mukaan astuu yllätysvieras. Jokaisessa jaksossa yksi juontajista joutuu kohtaamaan vieraan, jota hän ei välttämättä edes tunnista.

– Muut vehkeilevät yllätysvieraan yhden pään menoksi. Se on todella stressaavaa, koska jatkuvasti pitää varoa paljastumista, Veitola kuvailee.

– Se on myös kuumottava uudistus, sillä vaikka minäkin olen kokenut televisioesiintyjä ja haastattelija, eteeni saatetaan tuoda ihminen, ketä en edes tunnista. Jos yllätysvieras on vaikkapa urheilija, on hyvin todennäköistä, etten tiedä, kuka hän on.

Enbuske, Veitola & Salminen torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja