Maria Veitola veti ylleen Erika Vikmanin esiintymisasun: "Jumankekka oot upean näköinen"

Tältä näyttää Erika Vikmanin koti 1:22
Katso videolta, miltä Erika Vikmanin kotona näyttää!

Maria Veitola tunnelmoi tänään alkavaa Yökylässä Maria Veitola -kautta Instagramissa.

Toimittaja-juontaja Maria Veitola vierailee Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uuden kauden ensimmäisessä jaksossa laulaja Erika Vikmanin luona. Ohjelman uusi kausi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaina 8. helmikuuta kello 21. 

Veitola tunnelmoi uuden Yökylässä Maria Veitola -kauden alkamista Instagramissa, jonne hän jakoi kuvasarjan yökyläilystään Vikmanin luona.

– Vihdoin voi sanoa näin, nimittäin tänään se alkaa: uusi Yökylässä Maria Veitola -kausi on täällä! Ensimmäisenä yökyläilen ihastuttavan Erika Vikmanin, sekä hänen Peppi-koiransa luona. Erika on samaan aikaan seksuaalisesta vapautumisesta laulava jumalatarhahmo ja poptähti, sekä toisaalta ihan tavallinen tyttö Pirkanmaalta, Veitola kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Julkaisussaan Veitola kertoo, että jaksossa hän ja Vikman juttelevat erilaisista aiheista aina lapsihaaveista kattiloihin ja sosiaalisen median huutokilpailusta alkoholin käytön vähentämiseen.

Postauksen kolmannessa kuvassa Veitola on vetänyt ylleen Vikmanin esiintymisasun. Hän on pukeutunut hopean väriseen, näyttävillä olkatoppauksilla ja hapsuilla koristeltuun bodyyn sekä kimalteleviin ylipolvensaappaisiin.

Veitolan someseuraajat iloitsevat uuden Yökylässä Maria Veitola -kauden alkamista postauksen kommenttikentässä. Osa kommentoijista ylistää myös Vikmanin esiintymisasua Veitolan päällä.

– Onpa kiva taas katsoa kyläilyt. Ps. Tuo hopeapuku on pähee päälläsi.

– Jumankekka oot upean näköinen Erikan hopeabodyssa!

Alla olevasta upotuksesta näet saman asun Vikmanin yllä.

Jos julkaisuei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 8.2. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat