Maria Veitola on vuoden 2022 Roosa nauhan suunnittelija

8:27
Katso videolta, miltä Maria Veitolan suunnittelema Roosa nauha näyttää

Maria Veitola suunnitteli vuoden 2022 Roosa nauhan.

Tämän vuoden Roosa nauhan suunnittelija on Maria Veitola. Syöpäsäätiön järjestämän varainhankintakampanjan nauhan design vaihtuu vuosittain, ja tällä kertaa sen suunnitteli Veitola. Roosa nauha -keräys tukee rintasyöpätutkimuksen lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. 

Roosa nauha -keräys nostaa tänä syksynä esille huonoennusteiset syövät. Huonoennusteinen syöpä johtaa useimpien potilaiden kuolemaan, sillä parantavia hoitomuotoja ei vielä ole.

Veitola kertoo tiedotteessa Roosa nauhan suunnittelemisen olevan merkityksellinen ja vastuullisen tehtävä. 

– Joskus minulta kysytään, miksi olen niin rohkea ja miksi uskallan tai jaksan tehdä asioita, joita teen. Se johtuu juuri siitä, että ajattelen kuolemaa joka päivä – koska elämä on rajallinen. Jos haluan tehdä jotain, niin pitää mennä sitä tekemistä kohti, koska meillä on vain tämä hetki, isänsä haimasyövälle menettänyt Veitola sanoo tiedotteessa.

Vuoden 2022 Roosa nauha koostuu eri väreistä, erilaisista hetkistä, jotka muodostavat mosaiikkimaisen kuvion. Värien voi nähdä symboloivan myös erilaisia syöpiä. Roosa nauha -päivää vietetään perjantaina 7.10. 

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa nähdään MTV3:lla ja MTV Katsomossa sunnuntaina 30.10. klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja