Maria Huntingtonin kausi päättyi lipsahdukseen – odottaa jo innolla tulevaa: "Kivoja uusia kuvioita tulossa"

Kuluvalla kaudella on merkittävä rooli Maria Huntingtonin urakehityksessä – tamperelainen aikoo kehittää heikkouksiaan ja muovata itsestään entistä vahvemman ja monipuolisemman ottelijan 1:58
Maria Huntington haluaa ottaa kaiken hyödyn irti arvokisojen peruuntumisesta.

Tampereen Pyrinnön Maria Huntingtonin kausi päättyi hieman ennen aikojaan yleisurheilun SM-viesteissä Kotkassa lauantaina, kun hän ei päässyt juoksemaan osuuttaan pikaviestin loppukilpailussa.

Vaihto Lotta Haralan kanssa sujui hyvin, mutta viestikapula lipsahti Huntingtonin kädestä ja Pyrinnön viesti jäi siihen.

– Märkä kapula vaan lipsahti kädestä. Ei oikein mahda mitään, Huntington tuumi.

Päälajissaan ottelussa hyvästä yhteishengestä nauttiva Huntington tuli "motivoituneella fiiliksellä" päättämään kesän kilpailukauttaan viesteissä.

– On nämä vaihtelua. Vähän erilainen kokemus. Täällä on kivaa yhteishenkeä.

Huntington ei ole vielä ehtinyt täysin läpikäydä menneen kauden antia, mutta suurin ilonaihe tulee nopeasti.

– Kaikki yksittäiset lajit menivät harppauksen eteenpäin, se oli hyvä juttu. Seiskaottelu oli se, mikä ei onnistunut, Huntington sanoo.

"Kivoja uusia kuvioita tulossa"

Tulevan kauden suunnitelmat kiinnittyvät pitkälti Huntingtonillakin siihen, järjestetäänkö olympialaiset. Sitä hän tietysti toivoo, mutta uusi harjoituskausi alkaa joka tapauksessa lokakuun alussa.

– Kivoja uusia kuvioita tulossa, kiva aloittaa treenikausi, Huntington sanoo hymyillen.

Urheilun ohessa ja ehdoilla hän on aloittanut myös tietojärjestelmätieteen opinnot Jyväskylän yliopistossa.

– Jonkun verran aion syksyllä opiskella. On ihan kiva saada tehtyä muutakin kuin urheilua. Olen muutenkin sellainen ihminen, etten halua urheilun olevan kaikki kaikessa koko ajan. Pitää olla paljon muuta vastapainoa, mutta niin ettei treenaaminen häiriinny.

Lue myös:

    Uusimmat