Maria Huntington räväytti harjoituskauden keskellä – kertoi ylpeänä uudesta hankkeesta

Kuluvalla kaudella on merkittävä rooli Maria Huntingtonin urakehityksessä – tamperelainen aikoo kehittää heikkouksiaan ja muovata itsestään entistä vahvemman ja monipuolisemman ottelijan 1:58
Maria Huntington kertoi viime kesänä suunnitelmistaan, kun Tokion olympialaiset siirtyivät vuoteen 2021.

Seitsenottelija Maria Huntington ryhtyy tukemaan vähävaraisia nuoria näiden urheiluharrastuksissa. Tamperelainen on perustanut Huntington akatemian, jonka kautta nuoria autetaan seurojen kausimaksuissa.

Huntington ilmoitti tukitoiminnan käynnistymisestä tiistaina sosiaalisessa mediassa.

– Erittäin ylpeänä voin kertoa, että jatkossa tuetaan nuorten harrastustoimintaa Huntington Akatemian kautta, Huntington kirjoitti Instagramissa.

– Mulle on tärkeää antaa takaisin ja mahdollistaa muille samanlainen mahdollisuus harrastaa.

Huntingtonin mukaan akatemia on saanut jo kaksi yhteistyökumppania. Osa sopimussummasta menee suoraan akatemialle. 

– Maksamme yhdessä nuorten kausimaksuja ja näin annamme mahdollisuuden harrastaa ilman taloudellista painetta kausimaksuista.

Huntington voitti viime kesänä seitsenottelun Suomen mestaruuden Turussa. Edelliskesänä Kalevan kisoissa Lappeenrannassa Huntington otteli niin ikään Suomen mestaruuteen ennätyspisteillään 6339 ja selvitti tiensä Dohan MM-kilpailuihin. Dohassa ottelu jäi kuitenkin kesken vatsavaivojen vuoksi. 

Huntington kamppailee tiukasti paikasta Tokion ensi kesän olympialaisissa. Huntingtonin tulos uupuu vielä Tokion olympiarajasta. Tulosta voi jahdata 29. kesäkuuta saakka. Kisapaikka voi aueta myös rankingin perusteella.

Lue myös:

    Uusimmat