Maria Huntington myöntää kamppailleensa motivaatio-ongelmien kanssa, lepoviikko mylläsi ajatusmaailman täysin – "Ei ole mitään järkeä"

Seitsenottelija Maria Huntington myöntää harjoitusmotivaation olleen koetuksella koronaviruspandemian vuoksi. Hän on kuitenkin onnistunut kääntämään ajatukset voimavaraksi.

Koronavirus on vaikuttanut suuresti myös yleisurheilukesään. Tokion olympialaiset siirtyivät vuodella eteenpäin ja kisakalenterista saattaa vielä pyyhkiytyä muitakin kilpailuja. Tilanne on haastava kaikille. Huntingtonkaan ei ole säästynyt motivaatio-ongelmilta.

– Myönnän, että tässä oli aika paljon mulla ongelmia. Kaksi tai kolme viikkoa kamppailin tosi paljon tämän asian kanssa. Mulla oli puolitoista viikkoa sitten lepoviikko, jonka aikana sain uuden ajatusmaailman tähän, Huntington sanoo Urheilusuoran haastattelussa.

Huntington on kuitenkin tajunnut, että jokainen treeni auttaa häntä kehittymään urheilijana, vaikka kisat jäisivätkin tältä kesältä väliin.

– Jokainen treeni kuitenkin hyödyttää ensi vuotta. Ei ole mitään järkeä, että lopettaisin nyt treenaamisen. Tiedän, ettei kesällä välttämättä kisata, mutta se hyödyttää ensi vuotta, kun on olympialaiset. Siellä voin olla elämäni kunnossa, Huntington toteaa.

Tokion olympialaiset siirtyivät koronaviruksen vuoksi vuodella eteenpäin. 23-vuotias Huntington suhtautuu asiaan kypsästi. Lahjakas seitsenottelija tiedostaa asiassa piilevät mahdollisuudet.

– Olympialaiset on se iso unelma. En ole vielä koskaan siellä ollut. Mun kohdalla voin ajatella sen niin, että olen vuotta vanhempi ja pystyn kehittymään. Olen kuitenkin nuori urheilija. Pystyn ensi vuonna olemaan jopa paremmilla sijoille kuin tänä vuonna, Huntington pohtii.


Lue myös:

    Uusimmat