Maria Hintikka luotsaa pelottomia keskusteluita elämästä – katso Villa Hintikka -sarjan vieraslista!

Juontaja Marja Hintikka saa uudessa Villa Hintikka -sarjassa vieraikseen Suomen kiinnostavimpia kasvoja.

Marja Hintikan luotsaamassa Villa Hintikka -uutuusohjelmassa käytävissä keskusteluissa puhutaan elämän kauneimmista ja kipeimmistä kokemuksista. Jokaisessa jaksossa kolme julkisuudesta tuttua suomalaista saapuu viettämään kiireetöntä kesäpäivää veden äärelle idylliseen Villa Hintikkaan.

Päivän aikana valmistetaan ruokaa ja vaikkapa pestään laituri, mutta ennen kaikkea Marja Hintikka käy kesäisten mökkipuuhien ohella vieraittensa kanssa koskettavia keskusteluja rakkaudesta, itsensä löytämisestä, voittamisesta, häviämisestä, elämästä ja kuolemasta. Ruotsissa hyväntuulista keskusteluohjelmaa on tehty nimellä Renée's brygga jo viiden tuotantokauden ajan.

1/10 to 9.1. klo 21: Voimanaiset

Marja Hintikka on kutsunut vieraikseen Villa Hintikkaan voimanaiset Lenita Airiston, Anna Puun ja Elina Gustafssonin. Koko kansan rakastama Lenita Airisto kertoo elämänsä tärkeimmistä ihmissuhteista ja onnenhetkistä.

Laulaja-lauluntekijä Anna Puu paljastaa omien mökkimuistojensa siivittämänä huussitaidetta ja näyttää kalanperkuutaitonsa. Nyrkkeilijä Elina Gustafsson kertoo, miten rakkaus muutti hänen identiteettiään, ja kuinka hänen pitää olla joka päivä valmiudessa dopingtesteihin.

2/10 to 16.1. klo 21: Positiivista energiaa

Villa Hintikka täyttyy positiivisesta energiasta ja loputtomasta naurusta, kun Marja Hintikka saa vieraikseen Kiti Kokkosen, Sami Sykön ja Ina Mikkolan. Näyttelijä Kiti Kokkonen paljastaa, miten hänen luomansa Tanhupallo-hahmon menestys ahdisti, ja kertoo vanhan kansan vinkit ampiaisten karkottamiseen.

Muotialan asiantuntija Sami Sykkö kertoo, miten taitoluistelun kautta opittu kuri ja täsmällisyys on vaikuttanut hänen koko elämään, ja pääsee paistamaan elämänsä ensimmäistä kertaa lettuja. Toimittaja Ina Mikkola pohtii omia tabujaan ja stailaa Villa Hintikkaan uuden variksenpelättimen. Yhdessä Marja Hintikan kanssa keskustellaan taikauskosta ja tulevaisuuden ihmisistä ja ihmisyydestä.

3/10 to 23.1. klo 21: Maailman kansalaiset

Teemu Selänteen puoliso, ravintoloitsija ja juontaja Sirpa Selänne kertoo oman lapsuuden perheen tragediasta ja pääsee eläytymään uudestaan teatterin pääsykokeisiin. Tähtitieteilijä Esko Valtaoja kertoo Marjalle miten ilmastomuutoksen kanssa pitäisi toimia ja kokoaa Villa Hintikkaan uudet terassikalusteet.

DJ ja säveltäjä Darude paljastaa, miten hänen toisen korvansa kuulo hävisi yllättäen sekä valmistaa raakamakkaroita illalliseksi.

4/10 to 30.1. klo 21: Julkisuuden valokeilassa

Laulaja Kaija Koo kertoo kuinka halusi päästä eroon lapsuudessaan kotoaan oppimastaan naisroolimallista. Tubettaja Roni Bäck kertoo miltä tuntuu julkaista jatkuvasti videoita omasta elämästään ja pääsee näyttämään leipurintaitonsa.

Ohjaaja-näyttelijä Lauri Nurkse kertoo suhteestaan häpeän tunteeseen ja valmistaa Marjalle ja Kaijalle kukka-asetelmat Ronin kanssa. 

5/10 to 6.2. klo 21: Miesten kesken

Radiojuontaja Aki Linnanahde kokeilee kalaonneaan ja kertoo miten hän käsittelee elämässään suuret surut. Entinen kansanedustaja Jani Toivola paljastaa miltä tuntui olla nuorena kiusattu.

Muusikko-kirjailija Pauli Hanhiniemi paljastaa elämänsä suurimman virheen. Yhdessä Marja Hintikan kanssa käydään marjastamassa ja pohditaan vieraiden omia miesesikuvia.

6/10 to 13.2. klo 21: Pintaa syvemmältä

Valokuvaaja ja kuvajournalisti Meeri Koutaniemi nauttii luonnosta sieniretkellä ja paljastaa miltä tuntuu dokumentoida ihmisiä, jotka ovat kohdanneet pahoja asioita elämässään.
Hotelliyrittäjä ja malli Saimi Hoyer kertoo, miten sairauden myötä ihmiset ja työt katosivat kokonaan hänen elämästään. Näyttelijä Antti Reini kertoo nuoruuden jengitaustastaan ja valmistaa jälkiruokabravuuriaan.

7/10 to 20.2. klo 21: Make it or break it

Villa Hintikkaan saapuu kolmikko, jota yhdistää menestymisen paine. Näyttelijä Alina Tomnikov pelaa ensimmäistä kertaa mölkkyä ja kertoo, millaista oli näytellä Venäjän suurimmassa televisiosarjassa. Laulaja Isac Elliot siistii kaislat Villa Hintikan rannasta ja kertoo millaisin odotuksin hän lähtee tekemään maailmanvalloitusta musiikillaan.

Vapaaottelija Teemu Packalén paljastaa olevansa yhtä tarkka harjoittelun kuin kodin siisteyden kanssa ja yrittää rentoutua Villa Hintikalla ennen tärkeää otteluaan.

8/10 to 27.2. klo 21: Herkkyyden keskellä

Näyttelijä ja ravintoloitsija Satu Silvo kertoo onnettomuudestaan ja kuinka oppi sitä kautta ottamaan apua vastaan. Laulaja-lauluntekijä Kasmir paljastaa omaa ulkonäköään kohtaan kokemansa häpeän ja pääsee ensimmäistä kertaa savustamaan kalaa.

Tubettaja Mmiisas kertoo paniikkihäiriöstään ja paljastaa salaisen reseptinsä herkutteluhetkiin.

9/10 to 5.3. klo 21: Sisaruutta ja veljeyttä

Marja Hintikka saa vieraakseen Villa Hintikkaan Von Hertzen Brothersin laulajan Mikko von Hertzenin, vaatesuunnittelija Katri Niskasen ja näyttelijä Vilma Melasniemen.

Vieraat kertovat, miten sisaruus on vaikuttanut omiin valintoihin ja minkälaiset lähtökohdat se on tuonut omalle uralle.

10/10 to 12.3. klo 21: Käännekohtia

Entinen kansanedustaja Satu Toiveaho kertoo erostaan ja saa kunnian tyhjentää huussin yhdessä Marja Hintikan kanssa. Tangokuningatar Erika Vikman saapuu Villa Hintikkaan asuntoautolla ja paljastaa miltä se hetki tuntui, kun hänen ja Dannyn suhde paljastettiin mediassa.

Arno Kotro kertoo, miten ensimmäisen kirjan tuoma menestys sekoitti pään ja valmistelee Erikan kanssa yllätysmusiikkiesitystä Marja Hintikalle.

Villa Hintikka MTV3-kanavalla torstaisin 9.1.2020 klo 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat