Mari Sainion kasvot päätyivät BB-fanin farkkuihin

Julkkis Big Brotherin juontaja Mari Sainio myöntää, että kuuden viikon BB-rutistus vaatii paljon myös juontajalta.

Big Brotherin juontajaksi Suomen ensimmäisen Julkkis Big Brotherin myötä palaava Mari Sainio palaa tuttuihin kuvioihin seitsemän vuoden tauon jälkeen. Harjoituksissa kylmiä väreitäkin saanut Sainio ei ole yllättynyt siitä, ettei BB-huuma ole vieläkään puhaltanut Suomen yli.

– Sarja on ollut muuallakin maailmassa niin suosittu, että osasin jo ensimmäisen kauden aikaan odottaa, että jatkoa seuraa, Sainio sanoo.

Kuuden viikon intensiiviseen BB-rupeamaan valmistaudutaan huolellisesti. Vaikka takana on pitkä tauko tv-työskentelystä, Sainiolla on tukenaan vankan kokemuksen tuoma turva. Haastetta pestissä kuitenkin riittää.

– Suora lähetys on aina intensiivinen ja vaikea paikka, kun mitä vaan voi tapahtua. Jos jotain yllättävää tulee eteen, ei voi jäädä sormi suussa ihmettelemään. Kun itse tein ekoja juontojuttujani, en olisi tällaiseen rupeamaan pystynyt!

Isoveli herättää tunteita

Big Brother herättää ajatuksia ja jakaa kansaa kenties voimakkaammin kuin mikään muu tv-ohjelma. Sainion mielestä se on täysin ymmärrettävää ja jopa hyvä asia.

– Sitä joko vihataan tai rakastetaan, mutta niin sen pitääkin olla. Olen miettinyt, mikä siinä oikein vetoaa ja miksi itse fanitan sarjaa. Kyllä se tirkistelynhalun tyydyttäminen on ainakin itselleni yksi selkeä syy. Joku taika siinä vain on, joka koukuttaa!

BB-fanit tunnetaan faneista innokkaimpina, ja Sainiokin on saanut todeta tämän. Espoossa sijaitsevan talon kulmilla ei yleensä päivystä ylimääräistä yleisöä, mutta Sainio muistaa tätäkin hauskemman tapahtuman toisen kauden finaalista.

– Toisen kauden finaalijaksoa nauhalta katsoessani huomasin, että lavan vieressä seisseellä tytöllä oli farkkujensa oikeaan reiteen painettu mun kuva! Huomasin sen vasta jälkeenpäin, siinä taisi olla tosifani kyseessä, Sainio nauraa.

Julkkis Big Brother alkaa Subilla tiistaina 3.9. kello 21.

(MTV3–IRINA MIKKOLA)

Lue myös:

    Uusimmat