BB-juontaja Mari Sainio: Olen itsekin BB-fani!

Big Brotherin juontajaksi palaava Mari Sainio odottaa jo pääsevänsä tositoimiin ensi viikolla käynnistyvän Julkkis Big Brotherin myötä. Naisella on edessään intensiivinen kuuden viikon BB-rupeama.

Ensi viikolla alkavan Suomen ensimmäisen Julkkis Big Brotherin juontaa sama kasvo, joka nähtiin puikoissa myös Suomen ensimmäisen Big Brother -kauden alkaessa vuonna 2005. Kaksi ensimmäistä kautta juontanut Mari Sainio ei oikeastaan missään vaiheessa jättänyt paljon puhuttua ohjelmaa taakseen.

– Olen seurannut sarjaa välivuosinakin aika tiiviisti, sillä olen itsekin ohjelman fani. Ainoastaan silloin kun lapset olivat pieniä, sitä tuli katsottua hieman vähemmän, Huomenta Suomen Ruokapöydässä perjantaina vieraillut Sainio kertoi MTV3.fille lähetyksen jälkeen.

Sainio on naimisissa Big Brotherin pääohjaajan, Kim Sainion, kanssa. Pariskunnan kotona Big Brother onkin ollut näkyvästi läsnä jo monta vuotta.

– Meillä kotona on ihan normaalia että BB on syksyllä ja silloin on BB 24/7 päällä ja puhelimet soi. Se on meille se normaali syksy – muusta en tiedä mitään, Sainio nauraa.

Kylmiä väreitä harjoituksissa

Sainion ei tarvinnut kauaa miettiä BB-juontajaksi lähtemistä. Kausi sitoo molemmat vanhemmat todella tiiviisti kuuden viikon ajaksi, mutta kun isovanhemmat lupautuivat huolehtimaan pariskunnan lapsista ja pyörittämään kotia, oli tarjoukseen helppo vastata myöntävästi.

– Olen todella innoissani. Talossa on nyt ollut harjoitusihmiset sisällä, ja eilen treeneissä otin ensimmäisen taloyhteyden ja sanoin näille feikkiasukkaille ekaa kertaa seitsemään vuoteen "Big Brother -talo, täällä on Mari, kuuletteko". Siinä vaiheessa nousi ihan karvat pystyyn ja hehkutinkin kaikille että vitsi, miten siistiä oli sanoa tuo, Sainio kertoo.

Alkusyksyn ajan Sainio on kiinni Big Brotherissa, sillä sinä aikana ei muuta ehdi. Lauantai on viikon ainoa vapaapäivä, ja se on pyhitetty perheelle. Kauden jälkeiset työkuviot ovat toistaiseksi auki.

Onko tiedossa lisää tv-töitä vai jotain muuta? Sainion toive on, että molempia.

– Minullahan on kolme ammattia: juontajan lisäksi olen liikunnanohjaaja ja tanssinopettaja ja myös freelancer-toimittaja. Kaikki ammatit ovat minulle yhtä rakkaita ja olen onnekas että olen toistaiseksi saanut tehdä niitä kaikkia limittäin. En halua jättää mitään niistä pois, Sainio sanoo.

Julkkis Big Brother alkaa Subilla tiistaina 3.9. kello 21.

(MTV3–IRINA MIKKOLA)

Lue myös:

    Uusimmat