Margot Robbie tienaa todennäköisesti jättisumman roolistaan Barbie-elokuvassa

Barbie-elokuvan traileri julki – tältä näyttää pastellivärinen maailma! 1:47
Tältä näyttää pastellinvärinen maailma Barbie-elokuvassa!

Näyttelijä Margot Robbielle Barbie-elokuvan päärooli on täysosuma. 

Näyttelijä Margot Robbie, 33, tähdittää tuoreen Barbie-elokuvan pääosaa näyttelemällä Barbieta. Varietyn mukaan hän tulee nettoamaan roolistaan noin 50 miljoonaa dollaria, eli noin 45,7 miljoonaa euroa, palkkaa ja lipputuloja. Tieto perustuu kolmeen henkilöön, jotka tuntevat hänen sopimuksensa. 

Todennäköisesti myös elokuvan ohjaaja ja käsikirjoittaja Greta Gerwig saa bonuksia, koska elokuva on ollut menestys. Barbie on tahkonnut kotimaisia lipputuloja 526,6 miljoonaa dollaria, eli noin 481,7 miljoonaa euroa, sekä ulkomaisia lipputuloja 657,6 miljoonaa dollaria, eli noin 601,6 miljoonaa euroa. Maailmanlaajuisesti lipputulot siis ovat 1,18 miljardia dollaria, eli noin 1,1 miljardia euroa. 

Elokuva on tällä hetkellä Warner Bros.:in toiseksi tuottoisin elokuva heti Harry Potter ja kuolemanvarjelukset, osa 2 -elokuvan jälkeen. Barbie on myös kaikkien aikojen tuottoisin elokuva naisohjaajalta. Ennen tuottoisinta paikkaa piti Frozen II, jonka on ohjannut Jennifer Lee. Barbiesta on hyvää vauhtia tulossa yksi elokuvahistorian suurimmista hittielokuvista. 

Robbie on ollut pääroolinsa lisäksi myös tuottamassa Barbie-elokuvaa. Hän nousi tunnetuksi roolistaan Martin Scorsesen  elokuvassa Wolf of Wall Street

Warner Bros. kieltäytyi kommentoimasta Robbien palkkaa, eikä Robbien edustaja ollut kommentoitavaa. 

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat