Mapen vinkit: Cappuccinoa pilven sisällä!

1. Bandama Caldera

Kattilavajoama, joka on syntynyt tulivuoren purkauksen yhteydessä. Se on noin kilometrin levyinen ja 200 metriä syvä. Vajoaman mittasuhteista saa hyvän käsityksen vieressä olevan näköalapaikan huipulta. Nähtävyyttä pääsee katsomaan esimerkiksi vuokraamalla auton, ottamalla taksin tai osallistumalla opastetuille retkille. (Golffareita varten paikalle rakennettiin golf-kenttä jo yli sata vuotta sitten.)

2. Las Canteras

Las Palmasin kuuluisa hiekkaranta. Paikassa ei sinänsä ole mitään täysin ainutlaatuista. Se ei ole yhtä vanha kuin Nizzan Promenade des Angles tai yhtä pitkä kuin Rio de Janeiron Copacabana, mutta se on kappale suomalaisten etelänmatkojen historiaa. Nykyisin se on myös tyylikäs kävelykatu, jossa voi nähdä lyhyessä ajassa Las Palmasin asukkaiden koko kirjon.

3. Cruz de Tejeda

Hotelli, nähtävyys, kansallispuisto. Jo matka ylös vuoristoon on tekemisen ja näkemisen arvoinen. Hotelli Parador de Cruz de Tejeda tarjoaa mahdollisuuden nauttia hyvästä ruoasta upeiden maisemien maustamana. Ja tietysti on aina kiinnostava kokemus juoda cappuccinoa pilven sisällä! Hotellin vierestä lähtevät opastetut vaellusreitit saaren korkeimmille huipuille. Näköalat ovat juuri sellaisia kuin voitte kuvitella.

4. Puerto de Mogan

Idyllinen kalastajakylä, joka sijaitsee saaren lounaisrannikolla. Paikasta on muodostunut harmoninen kohtauspaikka paikallisten kalastajien ja turistien välille. Postikorttimaisemissa voi nauttia monenlaisista aktiviteeteista: uinnista, sukelluksesta tai katukahvilassa istumisesta. Puerto de Moganiin pääsee sekä autolla että laivalla. Satamasta pääsee myös veden alle, sillä sukellusvene vie halukkaat syvyyksiin päivittäin.

5. Maspalomas

Niille, jotka ovat ihastuneet autiomaiden kauneuteen, Maspalomas on erinomainen kohde. Suurta seikkailua varten dyynit ovat tarpeeksi suuria, jotta autiomaan tunnelma syntyy. Toisaalta hiekkaerämaa on sopivan pieni, ettei koskaan pääse eksymään. Ja lähin baari on aina kävelymatkan päässä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja