Manuela Bosco julkaisi hempeän otoksen – esikoinen täytti 9 vuotta: "Olet sellainen luonnonvoima, ettei mitään rajaa"

Laulaja Tuure Kilpeläinen ja taiteilija Manuela Bosco kertovat taiteen tekemisestä kuuden lapsen uusperheessä 8:57
Katso video: Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen vierailivat MTV Uutisten Linnan etkot -lähetyksessä.

Manuela Bosco julkaisi Instagramissa kuvan tyttärensä syntymäpäivänä.

Taiteilija Manuela Bosco julkaisi Instagramissa kuvan yhdeksän vuoden takaa. Hänen esikoistyttärensä Sahara täytti 9 vuotta. 

– 9 vuotta sitten tämä kuvassa oleva ihana täydellinen olento syntyi tähän maailmaan ja teki samalla minusta äidin, Bosco kirjoittaa.

– Rakas S, olet sellainen luonnonvoima ettei mitään rajaa. Nimesi mukaisesti, sinussa hehkuu tuli, syvyys ja valtava tuuli, olet pohjaton valtameri ja aaltojen kuiske. Sinun viisautesi, veitsenterävä älysi, superherkkyytesi, ylitsevuotava luovuutesi, mieletön vastuunottotapasi ja diplomaatin kykysi saavat meidät lähelläeläjät päivittäin haukkomaan henkeä, hän jatkaa. 

Bosco kuvailee tyttärensä opettavan häntä.

– Mikä valtava kunnia ja nöyryys saada olla äitisi ja oppia sinulta ja kauttasi. Olet olento jonka siivet kantavat korkealle, koska sinulla on juuret syvällä maassa ja keskus sydämessä. Olet ihme, Bosco kirjoittaa julkaisussaan. 

Manuela Bosco on ollut naimissa Tuure Kilpeläisen  kanssa vuodesta 2018 ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Aiemmasta suhteesta Boscolla on esikoistyttärensä lisäksi poika ex-miehensä Kasimir Baltzarin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat