Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen tytär on perinyt musikaalisuuden – Paloma, 2, esiintyy isänsä kanssa suloisella videolla

1:49
Maria Veitola vieraili Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen kotona - katso video.

Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen Paloma-tytär täytti helmikuussa kaksi vuotta.

Näyttelijä ja kuvataiteilija Manuela Bosco on naimisissa muusikko Tuure Kilpeläisen kanssa ja heillä on kaksivuotias Paloma-tytär. Pienokainen on perinyt Boscon Instagram-videon perusteella isänsä musikaalisuuden.

Boscon julkaisemalla videolla Kilpeläinen soittaa kitaraa ja laulaa, kun taas suloinen Paloma soittaa huuliharppua ja hytkyy samaan aikaan musiikin tahdissa.

Jos et näe videota, voit katsoa sen tästä.

Isän ja tyttären musiikkiesitys on herättänyt ihastusta.

– Mikä ihanuus. Ihan huiput musisoinnit teillä.

– Niin hyvän mielen tuojat! Puhdasta kultaa!

Boscon ja Kilpeläisen Paloma-tytär täytti kaksi vuotta helmikuussa. Tyttärensä syntymäpäivän kunniaksi Bosco kertoi sosiaalisessa mediassa synnytyskokemuksestaan.

– Synnytys oli yksi voimakkaimmista kokemuksista, jota olen koskaan kokenut. Tässä kolmannessa synnytyksessä olin valmistanut mieleni luottamaan kehooni. En käyttänyt lääkitystä ja minulla oli upea doula ja kätilö.

Hän myös ylisti tytärtään.

– Hän oli ihme. Niin täynnä valoa. Suloinen ja hauska pieni valopallo, jonka sielu on tuhat vuotta vanhan isoäidin, Bosco kirjoittaa.

Bosco ja Kilpeläinen avioituivat vuonna 2018. Kilpeläisellä on kaksi lasta edellisen puolisonsa kanssa, kuin myös Boscolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja