Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen odottavat perheenlisäystä: "Kuudes lapsi perheessämme"

1:15
Tuure Kilpeläinen yllätti puolisonsa Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -jaksossa. 

Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco odottavat kevätvauvaa. 

Muusikko Tuure Kilpeläinen ja taiteilijana tunnettu Manuela Bosco odottavat perheenlisäystä. Bosco paljasti iloiset uutiset Instagram-tilillään.

– Kummallekin neljäs biologinen. Kuudes lapsi perheessämme. Määrä kuulostaa paljolta ja sitä se onkin. Tämä sielu, kuten ei kukaan heistä, ole kuitenkaan millään muotoa itsestäänselvyys. Kuten ei ole lapsen saaminen ylipäätään. Haluaako edes lapsia. Puhumattakaan siitä voiko heitä saada, hän kirjoittaa. 

Bosco avaa julkaisemansa yhteiskuvan yhteydessä myös ajatuksiaan. Hän kertoo saaneensa tänä vuonna kaksi keskenmenoa. 

– Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta keskenmenoista, eikä tosiasiallista ymmärrystä siitä mitä se voi merkitä äidille, isälle tai perheelle ylipäätään. Kuolema yllätti täysin. Vaikka puhumme lääketieteellisin termein alkion kuolemasta, on se itselleni ollut lapseni kuolema.

Hän kertoo asian vieneen hänet pimeille seuduille. Bosco kirjoittaa aiheesta, jotta voisi antaa voimaa, toivoa ja rohkaisua, henkilöille, jotka saattavat olla tällä hetkellä kohdassa, jossa hän oli itse muutamia kuukausia sitten. 

– Nämä menetykset, jotka ovat aina fyysisesti lihaa ja verta, usein täynnä kipua ja synnytystuskia, ovat henkisesti portaaleja jotka johdattavat meidät sinne missä asuvat kaikki muutkin menetykset, pettymykset, häpeä, kipu, turhautuminen, kateus ja syvä suru. Itse näissä koloissa vaeltaneena voin nyt sanoa, että sisälläni käyneet sielut ovat olleet suunnattoman suuria lahjoja. Ne ovat puhdistaneet, siivonneet ja opettaneet minua enemmän kuin harva maanpäällinen kokemus. Niin moni asia on päässyt valoon kiitos tämän varjon. Ja tämän polun uskomattoman kauniina jalokivenä on nyt pieni kasvava ihme.

Bosco ja kilpeläinen menivät naimisiin vuonna 2018. Pariskunta paljasti aikaisemmin Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, miten heidän rakkaustarinansa sai alkunsa. He tapasivat ensimmäistä kertaa kunnolla yhteisen ystävänsä viisikymppisillä. Bosco muistelee jaksossa tehneensä isoa installaatiota. 

– Kun maalasin sitä, soitin jostain syystä ainoastaan Tuurea. En ollut silleen soittanut sitä. Minulle tuli vaan tosi voimakas tunne, että mun on pakko pyytää tätä Tuurea tekemään äänimaailma tähän teokseen, hän paljasti. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja