ManU-seuralegendan oikeudenkäynti alkoi – syytetään ex-puolison pahoinpitelystä

Manchester Unitedin entistä huippupelaajaa Ryan Giggsiä syytetään ex-tyttöystävänsä ja tämän siskon pahoinpitelystä.

Giggsin oikeudenkäynti alkoi maanantaina. Syytösten vuoksi entinen ManU-hyökkääjä on luopunut Walesin maajoukkueen valmentajan tehtävistä jo vuonna 2020.

Giggsiä syytetään pahoinpitelystä ja ruuminvamman aiheuttamisesta entiselle kumppanilleen Kate Grevillelle. Lisäksi syytöksiin luetaan pahoinpitely, jonka kohteena on ex-puolison sisko. 

Entisen huippupelaajan mukaan syytökset ovat perättömiä. Ne perustuvat hänen mukaansa vääristelyyn, liioitteluun ja valheisiin.

Syyttäjän mukaan kyseessä on järjestelmällisestä ja toisinaan väkivaltaisesta hyväksikäytöstä.

Giggs, 48, pidätettiin asian tiimoilta ensimmäisen kerran jo vuoden 2020 marraskuussa. Tuolloin hänet vapautettiin takuita vastaan.

Ex-palloilijan asianajajan mukaan Giggs ei ole käyttänyt ollenkaan väkivaltaa puolisoaan kohtaan, ja että pariskunta käyttäytyi "kuin riitelevät lapset" molemmin puolin.

Puolustusasianajaja kertoi myös, että oikeudenkäynnin aikana on tarkoitus kuulla myös Manchester Unitedin entistä manageria, Sir Alex Fergusonia, sekä Giggsin vanhaa joukkuetoveria, Gary Nevilleä.

Ryan Giggs pelasi Manchesterissa yli 23 vuotta. Hän voitti muun muassa 13 Valioliigan mestaruutta, ja kaksi Mestarien liigan pokaalia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja