ManU:n ja Liverpoolin huippupelistä kehkeytyi upea maalishow

Valioliigan klassikkojoukkueet Manchester United ja Liverpool ovat iskeneet tällä kaudella ensimmäisen kerran yhteen. United voitti kotistadionillaan Old Traffordilla maalein 3-1.

Ensimmäinen puoliaika oli suhteellisen tapahtumaköyhä. United näytti potentiaalisemmalta, mutta puolittaisia maalipaikkoja kummempaa ei syntynyt.

Toisen puoliajan neljännellä minuutilla ManU:n erikoistilanne yllätti Liverpoolin. Juan Mata antoi vapaapotkun vasemmalta ovelasti maalinedustahässäkän taakse. Siellä lymyili Daley Blind, jonka varma sisäjalan sijoitus painui Pool-maalin vasempaan kulmaan.

Hieman ennen 70 minuutin täyttymistä Liverpoolin puolustaja Joe Gomez syyllistyi sääntöjenvastaiseen taklaukseen omalla kuudentoista alueella. Rikkeen kohde Ander Herrera asettui itse ampumaan rangaistuspotkua. Hän pamautti pelivälineen tyylikkäästi riman alle.

Christian Benteken tekemä kavennusmaali oli upeaa katsottavaa. Hänen tulisen akrobaattinen saksipotkunsa ei jättänyt maalivahti David de Gealle mitään mahdollisuuksia. ManU:n tuore hankinta Anthony Martial sijoitti loppuluvut alanurkkaan nelisen minuuttia ennen loppua.

Kolme kauden viidestä liigaottelustaan voittanut ManU kapusi sarjassa toiseksi. Liverpoolin saldo on nyt kaksi voittoa, tasapeli ja kaksi tappiota.

MTV Sport 1:n ja Katsomon ensimmäinen sunnuntailähetys alkaa kello 15.15 ottelusta Sunderland - Tottenham. Kello 17.45 on vuorossa Leicester - Aston Villa.

TV-ohjelmat: Jalkapallo