Mainos

Manchesterin uhreja auttaneelle kodittomalle sankarille sataa rahaa – koossa jo yli 28 000 puntaa

Iskun sankarina ylistetylle kodittomalle Chris Parkerille satelee kiitosta, kertoo uutismedia Independent

Ihmiset ovat lahjoittaneet Michael Johnsonin pystyyn pistämän GoFundme –sivuston kautta Parkerille vuorokaudessa yli 28 000 puntaa. Lahjoittaneita on sivuston mukaan jo 2520. 

Median mukaan ihmiset haluavat lahjoituksillaan kiittää Parkeria sankarimaisesta toiminnasta. Iskun aikaan areenan katetussa käytävässä ollut Parker ryntäsi iskun jälkeen auttamaan haavoittuneita. Hänen kerrotaan auttaneen muun muassa ilman vanhempiaan jäänyttä pikkutyttöä sekä pahasti haavoittunutta noin 60 vuotiasta naista.

– Hän kuoli käsivarsilleni. Sen jälkeen en ole voinut lopettaa itkemistä, Parker kertoi tilanteesta.

GoFunme-sivuston kautta rahaa lahjoitti ensimmäisen tunnin aikana yli 350 ihmistä, jotka kaikki halusivat osoittaa syvää kiitollisuutta Parkerin rohkeutta kohtaan.

– Näkemiäsi kauhuja ei voida pyyhkiä pois, mutta rohkeutesi ja myötätuntosi ei koskaan katoa. Kiitos Chris, lahjoittanut Jessica Tunley sanoo.

Toisessa rahankeruukampanjassa ihmiset keräsivät yli 300 000 puntaa iskun uhreille vain muutamassa tunnissa.

Myös Manchester Evening Newsin laatima joukkorahoitussivusto sai kokoon 500 puntaa tunnissa, mutta tuen määrä nousi huimasti, kun ihmiset heräsivät tragediaan.

Kello 11.15 mennessä yli 17 000 ihmistä oli lahjoittanut asialle 28 000 puntaa, ja vain puolituntia myöhemmin kokonaissumma oli noussut 50 000 puntaan.

Yli 15 000 ihmistä on nyt saanut kasaan yli 430 000 puntaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.