Lähde: Valioliigatähdet joutuneet keskelle jengisotaa – ovat ympärivuorokautisessa vartioinnissa

Englannin Valioliigan Arsenalin tähtipelaajat Mesut Özil ja Sead Kolasinac ovat ympärivuorokautisessa vartioinnissa jouduttuaan keskelle jengisotaa, kertoo The Sun. Kaksikko ei ole mukana Arsenalin kauden avausottelussa turvallisuussyistä.

Özil ja Kolasinac joutuivat ryöstöyrityksen kohteeksi viime kuussa ja nyt kilpaileva Itä-Euroopan jengi on ilmoittanut, että se ei hyväksy enää minkäänlaisia hyökkäyksiä. Tästä huolimatta kaksi miestä pidätettiin Özilin kodin luota ja Kolasinacin vaimo on niin peloissaan, että hän matkusti Saksaan pakoon. 

Rikolliset antoivat varoituksen parivaljakolle, että aikovat ryöstää heiltä kaiken. Arsenalin tähdet eivät tiedä toisen jengin osanotosta tapaukseen. 

– Sana on kiirinyt, että heitä ei saa enää pelotella. He näyttivät olevansa tosissaan uhkailemalla kaksikkoa uudelleen. Alun perin ajateltiin, että he halusivat kaksikon kellot, mutta tosiasiassa he haluavat kaiken heidän omistaman, lähde kertoo.

Pidätetyt miehet olivat odottamassa Öziliä tämän kodin luona. Özil ja Kolasinac ovat nyt ympärivuorokautisessa vartioinnissa poliisin tutkiessa asiaa. Heitä jahdattiin läpi Pohjois-Lontoon tapahtuneen ryöstöyrityksen jälkeen viime kuussa. Kaksikko haki lopulta turvaa paikallisesta ravintolasta.

Arsenal pelaa paraikaa kauden avausotteluaan Valioliigassa. Se kohtaa Newcastlen vieraskentällä.

Lue myös:

    Uusimmat