Manchester Unitedin nuori tanskalaiskärki leimasi tavaramerkkinsä – vanha hylkiöhyökkääjä puraisi hetkeä myöhemmin takaisin

Väkivahva tanskalainen! Rasmus Höjlund vei Manchester Unitedin johtoon Old Traffordilla tavaramerkkimaalillaan 1:30

Manchester United on vaeltanut viime viikkoina lähes tulkoon kriiseistä toiseen, mutta kauden toinen ottelu Mestarien liigassa Galatasarayta vastaan alkoi tiistaina kotikentällä loistavasti.

Merkittävää Unitedille oli ennen kaikkea se, että varjojen mailla alkukauden kulkenut Marcus Rashford tarjoili erinomaisen syötön, josta tuore tanskalaiskärki Rasmus Höjlund puski jo kauden toisen maalinsa Mestarien liigassa. Valioliigassa Höjlund ei vielä ole osunut.

Osuma oli esimerkki Höjlundin vahvuuksista, joka tunnetaan vahvana ja fyysisenä kamppailijana rangaistusalueen sisällä.

Turkkilaisvieraat iskivät ottelun tasoihin kuitenkin vain viisi minuuttia myöhemmin 23. minuutilla. Asialla ei ollut kuka tahansa, vaan Manchester Unitedissa takavuosina pienelle vastuulle jatkuvasti jäänyt norsunluurannikkolainen hyökkääjä Wilfried Zaha.

Perinteiden vastaisesti Zaha ei kuitenkaan arkaillut tuulettaa vanhan kotiyleisön edessä, päin vastoin.

United hävisi Mestarien liiga -kauden avausottelussaan Bayern Münchenille vieraissa 3–4. Galatasaray puolestaan pelasi FC Kööpenhaminan kanssa 2–2-tasapelin.

Oma koira puri! Wilfried Zaha osui vanhaa seuraansa Manchester Unitedia vastaan – tuuletukset eivät jättäneet mitään epäselväksi 1:31