Manchester Unitedilta jättisatsaus – naiset passitettiin parakkeihin

Manchester United satsaa harjoituskeskukseensa lähes 60 miljoonaa euroa. Tämän myötä seura naisten joukkue joutuu siirtymään parakkeihin, kun miehet ottavat käyttöönsä viime kesänä remontoidut naisten tilat.

Seura panosti viime vuonna noin 11,5 miljoonaa euroa uusiin ja moderneihin tiloihin naisten joukkueelle. Naiset joutuvat kuitenkin siirtymään miesten tieltä, sillä miehet siirtyvät naisten tiloihin tulevan remontin myötä. 

Miesten remonttiin käytetään yli viisinkertainen summa. Naisten harjoittelemiseen on nyt varattu The Guardianin mukaan parakkeja, jossa he voivat pyörittää toimintaansa. Pukuhuoneiden lisäksi tiloissa on toimistoja, kokoushuoneita ja yleisiä oleskelutiloja.

Seuran mielestä on parempi muuttaa keskusta täysin ja että investoinnit tulevat hyödyttämään molempia joukkueita tulevaisuudessa. Manchester Unitedin uusi osaomistaja Sir Jim Ratcliffe on myöntänyt, että miesten joukkue menee etusijalle hänen ensimmäisellä kaudellaan.

– Olemme keskittyneet suurelti ratkaisemaan ongelmia edustusjoukkueen ympärillä. Se on ollut täyttä työtä ensimmäisen kuuden kuukauden aikana, Ratcliffe sanoi The Guardianin mukaan.

Lehti kertoo myös, että Ratcliffen puheita miesten joukkueesta edustusjoukkueena ei ole otettu hyvin vastaan. Sama koski myös päätöstä siirtää naisten joukkueen toiminta parakkeihin, mikä keräsi runsaasti kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.

Manchester Unitedin naiset olivat viime kaudella sarjassa viidensiä ja miehet kahdeksansia.

 

Lue myös:

    Uusimmat