Mainos

Malli kehotti vaimoja ”näkemään vaivaa ulkonäkönsä eteen” – kahdeksan lapsen äidiltä loistava kuitti

Kun tähti jakoi neuvojaan, tällä kahdeksan lapsen kotiäidillä oli vastaus valmiina!

Huippumalli Miranda Kerr saa kritiikkiä kommentistaan, jonka mukaan naisten pitäisi "nähdä enemmän vaivaa näyttääkseen hyviltä" miehiään varten. Kerrin kommenttiin tarttui kahdeksan lapsen äiti Kim Tucci.

– Että näkisin vaivaa, jotta näyttäisin täydelliseltä aviomiestäni varten? Minulla on kahdeksan lasta, neiti, sängystä ylös pääseminen on vaivannäköä, Tucci kertoo Kidspot.comissa.

– Miten ihmeessä nämä julkkikset näyttävät niin täydellisiltä, kun me tavisäidit tunnemme joskus, että jokainen vuosi äitiyttä saa meidät näyttämään siltä, että hajoamme saumoista?

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Aiemmin Tucci todella näki vaivaa. Hän heräsi aikaisin, laittoi hiuksiaan ja meikkasi. Nykyisin Tucci ei jaksa nähdä vaivaa.

– Olen alkanut kadehtia äitejä, jotka näyttävät niin ihastuttavilta, joilla on aikaa käydä suihkussa ja föönata hiuksensa. Nauttikaa noista pienistä hetkistä, koska yhtenä päivänä tuo kaikki on valtava saavutus, jos saat suuren perheen.

Perheen lasten sairastellessa Tucci teki jotain, mihin ei uskonut pysytvänsä: hän lähti talosta pyjamahousuissa, aviomiehensä kymmenen vuotta vanhassa t-paidassa ja ilman rintaliivejä. Jaloissaan hänellä oli sukat ja sandaalit. Samaan aikaan julkkikset saavat lapsia, tuntuvat palautuvan synnytyksestä salamannopeasti ja näyttävät aina ihastuttavilta.

– Milloin näit viimeksi jonkun näistä A-luokan tähdistä jakavan kuvan vatsasta täynnä raskausarpia? Mielestäni meidän täytyy kysyä, ovatko he edes ihmisiä? Täydellisyyttä on aivan liikaa, myönnän avoimesti, että olen kateellinen ja haluat liittyä heidän klubiinsa!

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Tucci kertoo viettävänsä suurimman osan päivistään pikkuihmisten perässä juosten. Siksi Kerrin kommentti tuntuu pahalta.

– Viimeinen asia, mitä haluan, on tuntea syyllisyyttä siitä, etten näe vaivaa aviomieheni eteen. Näen valtavasti vaivaa pitäessäni talon siistinä, varmistaessani, että meillä on puhdasta pyykkiä, kokattuja aterioita, enkä edes mainitse kymmenien tuhansien muiden asioiden listaa, jota minun täytyy tehdä päivittäin, Tucci sanoo.

– Hyvältä näyttäminen parisuhteessani oli tärkeyslistani kärkipäässä, kunnes minusta tuli kahdeksan lapsen äiti. Ellei ole supernainen, en usko, että on mahdollista nähdä tuota vaivaa (ulkonäön eteen) joka päivä. (Pyyntö siitä) asettaa naisille epärealistisia odotuksia, vaikka loppujen lopuksi meillä on yhteiskunnan tasolta tarpeeksi paineita, joihin sopeutua.

Hän ehdottaa lopuksi Kerrille vaihtokauppaa: naiset voisivat elää toistensa elämiä kahden viikon ajan. Tarttuukohan huippumalli tarjoukseen?

 

***

1:17

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.