Makwan Amirkhani palasi komeasti UFC-kehään – vastustaja taipui anakondakuristuksen alla!

Makwan Amirkhani palasi komeasti UFC-kehään 0:42

Makwan Amirkhani päihitti englantilaisen Chris Fishgoldin Tukholman UFC-vapaaotteluillassa anakondakuristuksella höyhensarjan ottelussa. Vuoden UFC-ottelutauolta kehään palannut Amirkhani nappasi voiton toisessa erässä. 

Amirkhani lähti jälleen otteluun lentävällä polvella, jolla hän oli päättänyt aiemman UFC-ottelunsa Tukholmassa heti kättelyssä. Nyt vastustaja ei kuitenkaan pudonnut, mutta jo ensihetkillä Fishgold koki kovia. Lääkäri joutui tarkistamaan Amirkhanin peukalosta osumaa saaneen englantilaisen silmän, mutta Fishgold pystyi jatkamaan.

Fishgold oli avauserässä kaikkinensa aktiivisempi pystyottelussa, mutta Amirkhani hallitsi etäisyyttä. Hän sai erän loppupuolella tarrattua potkua yrittäneestä englantilaisesta kiinni ja vietyä tämän lattiaan, jossa Fishgold joutui ottamaan iskuja vastaan. Amirkhani sai myös kuristusotteen kiinni, mutta kongi pelasti vielä englantilaisen.

Toinen erä keskeytyi hetkeksi, kun Amirkhanin potku osui Fishgoldia haaroväliin ja englantilainen vaikeroi tuskasta. Fishgold pystyi jälleen jatkamaan ja sai vietyä Amirkahnin tämän jälkeen lattiaan. Hän yritti giljotiinikuristusta, mutta epäonnistui – suomalainen iski väkevästi vastaan ja lopetti hetken päästä ottelun tavaramerkillään anakondakuristuksella.

Nyrkkeilyyn viime aikoina satsanneen Amirkhanin kolme edellistä UFC-ottelua olivat kestäneet täydet kolme erää ja ratkenneet tuomarien päätöksellä. Nyt Amirkhani uhosi ennen ottelua ottavansa voiton niin, ettei tuomarien ääniä tarvita. Näin myös kävi. 

Amirkhanilla on nyt UFC:stä tilillään viisi voittoa ja yksi tappio.

Lue myös:

    Uusimmat