Mäkimaajoukkueelle valtava rahallinen tuki – "Samansuuruisia summia silloin kun mäkihyppy oli Suomen ykköslaji"

3:30

Suomen Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala kertoo, että mäkihypyn uusi yhteistyösopimus tuo lajiin rahaa kuten parhaina päivinä.

Tänään pidetyssä tiedotustilaisuudessa kerrottiin, että suomalaisyritys Modeo on mäkihyppymaajoukkueen uusi pääsponsori. Taloudellinen tuki on alhossa rämpineelle mäkimaajoukkueelle merkittävä.

– Puhutaan todella merkittävistä summista. Tämä mahdollistaa meille tulevaisuuden nousun. Silloin kun mäkihyppy oli Suomen ykköslaji sponsoririntamalla, nyt puhutaan samansuuruisista summista. Hieno comeback niihin aikoihin, Kulmala sanoi tyytyväisenä.

Missä summissa on liikuttu?

– Ne ovat kaikki kuusinumeroisia summia. Se ykkönen, kakkonen, kolmonen tai nelonen siellä edessä vaihtelee, mutta siitä voi kukin arvioida sitä haarukkaa, Kulmala sanoo.

Vaikka toivoa on jälleen puhallettu mäkihyppyyn, Kulmala ei lupaa suoraa menestystä ensi kaudella.

– Kun olen itse ollut kuusi vuotta mukana ja joka vuosi on luvattu, että nyt se lähtee, niin olisin kovasti epärehellinen, jos sanoisin, että "joo, nyt varmasti lähtee". Mutta nyt meillä on erittäin hyvät edellytykset olemassa, Kulmala linjaa.

Mihin rahat sitten laitetaan? Kulmala kertoo ylälaidan videolla. Hän avaa myös valmennukseen liityvän Mika Kojonkosken roolia.

2:08

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja