Mäkihyppääjä Jenny Rautionaholta uran parasta pöytään Sloveniassa

Suomen Jenny Rautionaho on sijoittunut yhdeksänneksi mäkihypyn naisten maailmancupin kilpailussa Slovenian Ljubnossa.

Rautionaho venytti normaalimäestä ensimmäisellä kierroksella 80,5 ja toisella 86,5 metriä. Hän kohensi sijoitustaan neljä pykälää toisen kierroksen hypyllään.

Rautionaho jäi kolmannesta sijasta 12 pistettä, mutta yhdeksäs sija on Rautionaholle uran paras maailmancupin normaalimäen kilpailuissa.

Julia Kykkänen oli toiseksi parhaana suomalaisena 29:s. Hän hyppäsi ensimmäisellään 78,5 ja toisellaan 77,5 metriä.

Itävallan Eva Pinkelnig voitti, Slovenian Nika Prevc oli toinen ja Kanadan Alexandria Loutitt kolmas.

Japanin Zaossa hän oli normaalimäessä kymmenes ja ylsi kaikki mäet huomioiden kuudennen kerran tällä kaudella kymmenen parhaan joukkoon maailmancupin henkilökohtaisissa kilpailuissa.