Majatalosta kantautuu hurjia ääniä – hätiin rientävä Salkkarit-hahmo törmää hämmentävään näkyyn: "Nyt sä kuolet"

1:23
Omituista meteliä selvittämään lähtenyt Gunnar törmää perjantain Salatut elämät -jaksossa hämmentävään näkyyn. Mistä on kyse? Katso video!

Gunnar törmää perjantain Salkkarit-jaksossa hämmentävään näkyyn, kun hän lähtee selvittämään majatalon yläkerrasta kantautuvan metelin syytä.

Salla yrittää perjantain Salatut elämät -jaksossa olla ystävällinen Karille, kun Kari ja Gunnar saapuvat majataloon lounaalle. Sallan ilo ja ylitsevuotava ystävällisyys loppuvat kuitenkin siihen paikkaan, kun hän kuulee Karin lirkuttelevan Kiiralle puhelimessa.

Salla suuttuu ja vetäytyy Karin harmiksi yläkertaan. Pian yläkerrasta alkaa kuulua hurjia ääniä, jotka saavat Gunnarin huolestumaan. Kari ei suostu lähtemään mukaan selvittämään tilannetta, joten Gunnar lähtee asialle yksin.

Kun Gunnar saapuu sviittiin, hän päätyy todistamaan hämmentävää tilannetta. Mistä on kyse? Katso maistiaiset perjantain Salatut elämät -jaksosta yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja