Maisa Torpan tunteikas avautuminen rankasta vuodesta: "Olen ollut täysin rikottu ihmisraunio"

3:33
Katso MTV Uutiset Liven lähetys Maisa Torpan erosta!

Kohukaunotar muistelee kulunutta vuotta Instagram-päivityksessään.

Tämän syksyn ehkä seuratuimpaan erokohuun joutunut Maisa Torppa julkaisi Instagram-tilillään pitkän tekstin kuluneesta vuodesta.

 – Vuosi 2019 on ollut valitettavasti elämäni hirvein vuosi. Olen ollut täysin rikottu ihmisraunio, joka on yrittänyt selviytyä vaan päivästä seuraavaan. Nyt olen ensimmäistä kertaa tänä vuonna oikeasti onnellinen. En edes muistanut miltä tämä tunne tuntuu! Torppa aloittaa tekstin.

Hän kiittää lähipiiriään tunteellisessa päivityksessä. Kiitosta saa etenkin kaunottaren uusi avopuoliso Mikko.

– Siitä kunnia kuuluu perheelleni ja ystävilleni, jotka on tukenut koko tämän vuoden. Ja tietty yhdelle tietylle ihmiselle, joka on ensimmäinen mies kuka saa mut nauramaan hysteerisesti ja kohtelee uskomattoman hyvin.

– Luulin syksyllä, ettei minua pystyisi enää murentamaan enempää. Kyllä pystyi. Vaihtoehdot oli jäädä maahan makaamaan tai nousta ylös, Torppa kirjoittaa.

Puolisonsa kanssa yhteen muuttanut Torppa myös paljastaa, että on aloittanut opiskelemisen.

– Aloin opiskelemaan positiivista psykologiaa, johon hurahdin täysin. Sen ja tiiviin ulkopuolisen avun myötä olen päässyt takaisin kiinni siihen, että saan itsetunnon ja oman arvostuksen pikku hiljaa takaisin. Polku on vielä kesken ja kaiken kokeman jälkeen ottaa varmasti vielä aikaa ennen kuin pystyn olemaan täysin oma vahva itseni. Mutta nyt olen oikeasti onnellinen ja tämä tuntuu ihan helkkarin hyvältä!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja