Maija Vilkkumaa voitti videoäänestyksen

Maija Vilkkumaa on voittanut kappaleellaan "Ei" parhaan kotimaisen videon tittelin MTV3-kanavan järjestämässä musiikkivideoäänestyksessä. 5 000 euron erikoispalkinnon sai video-ohjaaja Marko Jatkola.

Poliisien rikospaikkatutkintaa sekä pyrotekniikkaa sisältävän Maija Vilkkumaan "Ei" -videon on ohjannut Sami Aaltonen. Vilkkumaa valikoitui selkeäksi voittajaksi yleisöäänestyksessä.

Maija Vilkkumaan "Satumaatangosta" vuonna 1999 alkanut ura on jatkunut menestyksekkäästi. Tänä vuonna julkaistu "Ei" -albumi on myynyt jo yli 50 000 kappaletta.

MTV3 jakoi myös 5 000 euron erikoispalkintona Videopalkinnon, jonka sai nuori video-ohjaaja Marko Jatkola.

Marko Jatkolan tie musiikkivideo-ohjaajaksi on kulkenut erilaisten kung fu- ja skeittivideoiden kautta. 30-vuotias Jatkola on ohjannut musiikkivideoita muun muassa Pikku G:lle, Hanoi Rocksille, Kapasiteettiyksikölle ja Seremoniamestarille. Hän valmistui Tampereen taiteen ja viestinnän oppilaitoksesta vuonna 2002.

Videopalkinnot jaettiin MTV3 Live Makasiineilla -konsertissa torstai-iltana. Suorassa lähetyksessä esiintyivät Anssi Kela, HIM, Don Johnson Big Band, The Crash, Killer ja Egotrippi.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja