Maija Vilkkumaa voitti videoäänestyksen

Maija Vilkkumaa on voittanut kappaleellaan "Ei" parhaan kotimaisen videon tittelin MTV3-kanavan järjestämässä musiikkivideoäänestyksessä. 5 000 euron erikoispalkinnon sai video-ohjaaja Marko Jatkola.

Poliisien rikospaikkatutkintaa sekä pyrotekniikkaa sisältävän Maija Vilkkumaan "Ei" -videon on ohjannut Sami Aaltonen. Vilkkumaa valikoitui selkeäksi voittajaksi yleisöäänestyksessä.

Maija Vilkkumaan "Satumaatangosta" vuonna 1999 alkanut ura on jatkunut menestyksekkäästi. Tänä vuonna julkaistu "Ei" -albumi on myynyt jo yli 50 000 kappaletta.

MTV3 jakoi myös 5 000 euron erikoispalkintona Videopalkinnon, jonka sai nuori video-ohjaaja Marko Jatkola.

Marko Jatkolan tie musiikkivideo-ohjaajaksi on kulkenut erilaisten kung fu- ja skeittivideoiden kautta. 30-vuotias Jatkola on ohjannut musiikkivideoita muun muassa Pikku G:lle, Hanoi Rocksille, Kapasiteettiyksikölle ja Seremoniamestarille. Hän valmistui Tampereen taiteen ja viestinnän oppilaitoksesta vuonna 2002.

Videopalkinnot jaettiin MTV3 Live Makasiineilla -konsertissa torstai-iltana. Suorassa lähetyksessä esiintyivät Anssi Kela, HIM, Don Johnson Big Band, The Crash, Killer ja Egotrippi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat