Mahtavaa, Alma! Brittilehti hehkuttaa suomalaislaulajaa – "Persoonallinen ja vahva ääni"

The Guardian -lehti esittelee suomalaistähti Alman näyttävästi verkkosivuillaan.

Suomalaislaulaja Alma, 20, saa huomiota The Guardianin nettisivuilla.

Laulajaa kuvaillaan tekstissä "kyber-gootiksi", joka muistuttaa nuorta Adelea ja kuulostaa Gossip-yhtyeen laulaja Beth Dittolta.

Alman ääntä kuvaillaan persoonalliseksi ja vahvaksi. Artikkelissa käydään läpi laulajan uran alkuvaiheet Idols-osallistumisesta lähtien.

– Hän herätti huomiota laulamalla Nina Simonen Feeling Good -klassikon kuin "epävakaa Sia". Alma esitti ohjelmassa myös suomalaisten "goottirock-yhtye" The Rasmuksen ja Jessie J:n kappaleita. Ennen levytyssopimuksen saamista hän kiersi Suomea räppäri Sini Sabotagen kanssa, artikkelissa sanotaan.

The Guardian huomioi Alman debyyttisingle Karman ja hehkuttaa kappaleen kuuntelukertojen määrän olevan jo lähes 20 miljoonaa.

– Kappale sai kansainvälistä huomiota Elton Johnin radio-ohjelmassa. Sittemmin Karma on saanut seuraakseen muun muassa Dye My Hair -singlen.

Hehkutusta saa osakseen myös Alman vierailu DJ-tuottaja Felix Jaehnin Bonfire-singlellä.

– On syytä odottaa, että Karma ja Dye My Hair soivat vuonna 2017 kaikkien uusien televisiossa nähtävien dramaattisten teinisarjojen trailerien taustalla, artikkelissa ennakoidaan.

Katso alla Alman ja Felix Jaehnin Bonfire-musiikkivideo sekä Alman haastattelut MTV:n Peter Uutisvirrassa- ja Huomenta Suomi -ohjelmissa!



Kansainvälistä läpimurtoa tekevä Alma vieraili Huomenta Suomessa 9:39

Lue myös:

    Uusimmat