Madventures-Riku paljastaa Tunnan ärsyttävän tavan

Madventures-kaksikko Rikulla ja Tunnalla on takanaan 10 yhteistä vuotta ja tuhansia yhteisiä matkakilometrejä. Matkojen varsilla miehet ovat todistaneet lukuisia erilaisia tapakulttuureja, mutta myös ehtineet huomioimaan toistensa maneereja.

Madventures-kaksikko Riku Rantalalle ja Tunna Milonoffille eri kulttuurien tavat ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi. Kaksikon neljäs tietoteos Mad Manners – seikkailijan etiketti valottaa käyttäytymisohjeita niin ruokapöytään, lavatansseihin kuin vessassa käymiseen, sekä antaa vinkkejä muun muassa pukeutumiseen, tervehtimiseen, juhlimiseen ja small talkiin eri kulttuureissa.

Kymmenen vuotta yhdessä töitä tehneille Rikulle ja Tunnalle myös matkakumppanin tavat ovat tulleet tutuiksi – aina ärsytykseen saakka.

– Tunnalla on sellainen maneeri, jossa se ohjaajana läpsäisee kameran näytön kiinni, ottaa virran veks ja sanoo "eiläh". Siinä kun sitten pääsee huokaisemaan esiintyjänä, että kama on purkissa ja kohta pääsee bisselle, niin Tunna huomaakin näkökentässään jotain uutta kiinnostavaa ja alkaa taas, s**tana, avaamaan sitä kameraa! Riku paljastaa.

Riku tunnustaa myös, että on saanut myös parista omasta tavastaan palautetta lähipiirissään ja kotimaassaan.

Mistä tavastaan Riku saa palautetta? Madventures-Riku paljastaa, mikä Tunnan tapa ärsyttää

MADVENTURES1. kauden uusinnat Subilla perjantaisin kello 21.30. Katso jaksot jälkikäteen:sub.fi/madventures

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat