Madventures-kaksikon palkintorahojen käyttökohde selvillä

Madventures-duo Riku Rantala ja Tuomas Milonoff palkittiin 15 000 euron arvoisella valtion tiedonjulkistamispalkinnolla keskiviikkona.

Tv- ja elokuvaohjaaja Tuomas Milonoff sekä tuottaja, toimittaja ja matkakirjoittaja Riku Rantala palkittiin maantieteen ja maailman tuntemuksen edistämisestä erityisesti nuorisoa kiinnostavalla tavalla. MTV3.fi tavoitti Rantalan puhelimitse juhlatilaisuudesta. Palkintohuuman keskellä Rantala kuvailee olevansa tunnekuohuissa ja tekemisen meiningeissä.

– Ihan huikea on fiilis. Tämä on yksi isoimmista tunnustuksista, mitä tällä alalla voi saada. Täytyy kiittää valtiota, kun se tunnustaa, että meidän hommissa on järkeä, Rantala sanailee.

Madventures-kaksikolla on jo ehtinyt päättää, miten he aikovat käyttää 15 000 euron palkintosumman.

– Meillä on molemmilla ihan selvä visio. Rahat käytetään samaan, minkä ansiosta ne saatiinkin. Eli reissaamiseen. Reissaaminen on paras palkinto, joten ehkä syksyllä tai talvella koneet ja laivat taas singahtelevat johonkin suuntaan meidät mukanaan.

Matkustamisen myötä Rikulta ja Tuomakselta saadaan varmasti odottaa jälleen uutta materiaalia. Madventures-kaksikko aikoo kuitenkin juhlia vasta syksymmällä, kun heidän luomansa Madventures-sarja täyttää kymmenen vuotta.

– Silloin saamme myös painoon Mad Manners -kirjan, joka opettaa matkailijan tapoja ja hämmentäviä etikettejä. Sitten on lisäsyitä juhliin, Rantala toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat