Madventures-kaksikon kauhukokemukset: Luoteja ja rasismia

Ympäri maailmaa reissannut Madventures-kaksikko Tuomas "Tunna" Milonoff ja Riku Rantala ovat reissujensa aikana joutunet hyytäviin tilanteisiin.

Hiljattain Mad World - Seikkailijan Atlas -opuksen julkaissut kaksikko on ehtinyt käydä lukuisissa maissa, mutta aina reissaaminen ei ole ollut vain leppoista eri kulttuureihin tutustumista. Riku ja Tunna muistelivat MTV3.fin Viihdeuutisten haastattelussa hetkiä, jolloin jopa hengenlähtö on ollut lähellä.

Jännittävän tilanteen kaksikko koki Etelä-Amerikassa, kun he kävivät kuvaamassa suuren slummin jengimeininkiä Rio de Janeirossa. Kyseiseen slummiin ei ollut poliisikaan uskaltanut mennä enää moneen vuoteen.

– Saatiin kuvata vain yhteen suuntaan ja tiedetiin, että kyseessä on yks Rion isoimpia jengejä. Tämä jengi pitää valtaa slummissa ja he ovat tappaneet paljon ihmisiä. Haastattelin siinä Tunnan kuvatessa aseistautunutta kommandopipoista jäbää ja meidän selän takana olivat muut jengiläiset valmiudessa. Ne päättivät vähän pelotella ja rupesivat ampumaan rynkyllä semmoseen viemärikaivoon, Riku muistelee tapahtunutta.

Koko jengi vaikutti olevan erinäisistä aineista sekaisin, joten porukan arvaamattomuus pisti tuossa tilanteessa vähän mietityttämään.

– Kyllä siinä ehti pökäle kävästä kalsarien puolella, aika kuumat tunnelmat. Ajatustasolla kävi mielessä, että pitäiskö johonkin maastoutua, Riku toteaa.

Aamun Huomenta Suomen lähetyksessä vieraillut kaksikko muisteli kokeneensa reissussa myös rasismia.

– Jamaikalla pelotti, siellä on vanha historia, monta miljoonaa orjien jälkeläistä, eikä sitä ole unohdettu. Siellä sai valkoisena kokea rasismia. Tosin se oli ihan hyvä kokea, tietää vähän miltä se tuntuu, Tunna mietti.

Ryöstöiltä kaksikko on onnistunut välttymään naamioitumalla matkoillaan mahdollisimman köyhiksi.

– Ollaan kasvatettu parrat ja isketty ponchot päälle, mahdollisimman köyhän ja rähjäisen näköistä meininkiä, Tunna kuvailee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Maailma yksissä kansissa eli Mad World - Seikkailijan Atlas nyt kaupoissa.

MAD COOK-sarjan kaikki jaksot katsottavissa Subin netissä: sub.fi/madcook

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat