Madsen tunteeton Kim Wallin kuolemaa kohtaan – paljasti mielentilatutkimuksessa lapsuuden synkän fantasian

1:33

Kim Wallin murhan oikeudenkäynnissä käytiin torsaina läpi Peter Madsenin mielentilatutkimusta ja sukellusveneestä löytyneitä verijälkiä, Expressen kertoo

Syyttäjä kertoi torstain oikeudenkäynnissä, että Madsenin kynsien alta löytyi Kim Wallin DNA:ta ja Kim Wallin verta löydettiin useasta huoneesta sukellusveneen sisältä. Madsenilla oli myös ylimääräinen haalari sukellusveneessa, joka oli Kim Wallin veren peitossa.

Murhaoikeudenkäynnissä käytiin läpi myös Madsenin mielentilatutkimusta. Tutkimuksen mukaan Madsen ei osoittanut ahdistuneisuutta puhuessaan Kim Wallin kuolemasta. Hän puhui ruumiin haavoista loogisesti ja etäisen oloisesti.

Madsenin kerrotaan kuitenkin muuttuneen tunteellisiksi puhuessaan taiteesta, historiallisista henkilöistä tai entisestä vaimostaan. Hänen mainitaan hymyilleen usein vastatessaan mielentilatutkijoiden kysymyksiin. Hän hymyili muun muassa puhuessaan entisistä rakastajistaan.

Madsen kuvailee itseään jingiksi ja jangiksi: monimutkaiseksi, mutta onnelliseksi persoonaksi.

Fantasioi kidnapatuksi tulemisesta

Aftonbladet kertoo, että Madsen puhui mielentilatutkimuksessa myös lapsuudestaan ja siitä, kuinka hänen isänsä oli tiukka kasvattaja.

Psykologien mukaan hän kertoi tutkimuksessa myös lapsuusajan fantasiastaan. Hän fantasioi tulevansa naisen kidnappaamaksi ja hyväksikäytetyksi pornografisessa elokuvassa.

Oikeudenkäynti jatkuu 23. huhtikuuta, jolloin Madsenin oletetaan esittävän kysymyksiä mielentilatutkimuksen tuloksesta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja