Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Madetta jaavalaisittain ja inkivääri-riisiä

Julkaistu 28.01.2005 06:00(Päivitetty 28.01.2005 12:02)

madettajaavalaisittainmadettajaavalaisittainRuokala

Madetta jaavalaisittain

  • 600 g madefileetä
  • ruisjauhoja
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1 rkl voita

Poista mateista keskiruoto ja suikaloi fileet pikkurillin paksuisiksi suikaleiksi. Pyöräytä suikaleet ruisjauhoissa ja paista voissa rapeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Jaavalainen kastike

  • 1 hapan omena
  • 1 pieni purkki ananasviipaleita
  • 1 banaani
  • 2 dl appelsiinimehua
  • suolaa
  • valkopippuria

Laita appelsiinimehu kattilaan kiehumaan. Kuori hedelmät ja paloittele ne. Nosta hedelmät kattilaan ja hauduta noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastiketta niin, että hedelmät hieman soseutuvat.

Inkivääririisi

  • 3 dl basmatiriisiä
  • 3,5 dl vettä
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • suolaa

Kiehauta vesi ja lisää riisi. Vähennä lämpöä. Anna riisin hautua noin 15 minuuttia. Riisi on valmista kun se on imenyt itseensä kaiken nesteen. Mausta suolalla ja raastetulla inkiväärillä.

Reseptit: Henri Alén / Ruokala

Lisää aiheesta:

Mihin käytetty nenäliina heitetään? Kierrätä syysflunssan jätteet oikeinMigreenikohtaus voi olla pitkäkestoisempi kuin monet uskovat – älä lääkitse suurilla särkylääkeannoksillaNämä koirarodut on kielletty monissa maissa – Suomi sallii kaikki"Tyrmäävän hyvää!" – Hanna Sumarin omenapiirakka on helppo leipoaTutkimus selvitti ADHD-lääkityksen hyötyjäAlko kokeili K18-energiajuomien myyntiä – näin siinä kävi
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 20:09
    Kierrätys

    Mihin käytetty nenäliina heitetään? Kierrätä syysflunssan jätteet oikein

  • 18:53
    Migreeni

    Migreenikohtaus voi olla pitkäkestoisempi kuin monet uskovat – älä lääkitse suurilla särkylääkeannoksilla

  • 17:05
    Koirat

    Nämä koirarodut on kielletty monissa maissa – Suomi sallii kaikki

  • 17:02
    Ruoka

    "Tyrmäävän hyvää!" – Hanna Sumarin omenapiirakka on helppo leipoa

  • 14:40
    Lääkkeet

    Tutkimus selvitti ADHD-lääkityksen hyötyjä