Madeleinen ja Jonaksen suhde kriisissä

Tästä vuodesta piti muodostua varsinainen häävuosi Ruotsin kuningasperheelle, kun kruununprinsessa Victorian ja Danielin ohella prinsessa Madeleine ja hänen tuore kihlattunsa Jonas Bergström olivat aikeissa suunnata alttarille. Nyt suhde on kuitenkin ajautunut kriisiin.

Huhut prinsessa Madeleinen ja Jonaksen suhdekriisistä ottivat tulta alleen jo helmikuussa. Expressen-lehti tiesi kertoa tuolloin, että kihlapari ajautui kriisiin vuodenvaihteessa ja alkoi pohtia häidensä lykkäämistä.

Nyt samainen lehti uutisoi vastikään, että Madeleine on muuttanut pois parin yhteisestä kodista Tukholman Östermalmilta. Kriisin sanotaan johtuvan siitä, että Madeleine on turhautunut jatkuvaan yksin olemiseen urakeskeisen kihlattunsa rinnalla.

Hovi ei suostunut aluksi kommentoimaan tilannetta. Lopulta kuningatar Silvia lausui asiasta muutaman sanan Aftonbladet-lehdelle.

– Valitettavasti häitä ei tule tänä vuonna. He kertoivat asiasta itse. Kaikenlaista on tapahtunut ja tilanne on intensiivinen, kuningatar sanoi.

Silvia korosti, että koko kuningasperhe iloitsee kruununprinsessa Victorian tulevista häistä.

Lähteet: www.expressen.se, www.aftonbladet.se

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja