Madeleine harvinaisessa tv-haastattelussa: En ole vieläkään tottunut julkisuuteen

Ruotsin prinsessa Madeleinen ja Chris O'Neillin ensimmäisestä yhteishaastattelusta on julkaistu pieni maistiainen.

Prinsessa Madeleine ja hänen puolisonsa Chris O’Neill nähdään tulevana perjantaina SVT:n Skavlan-keskusteluohjelman vieraina.

Ohjelmasta on julkaistu minuutin pituinen maistiaispätkä ruotsalaislehti Aftonbladetin nettisivuilla. Madeleine avautuu klipissä lapsuudesta asti jatkuneesta julkisuudesta.

Prinsessa toteaa olleensa lapsena aina se, joka karkasi kuvaustilanteissa ja jonka perässä hänen vanhempansa joutuivat juoksemaan.

– Luulisi, että olisin jo tottunut julkisuuteen ja valokuvaajiin, mutta ei. Olen loppujen lopuksi aika ujo enkä tykkää olla huomion keskipisteenä, Madeleine avautuu.

– Mutta minun asemassani siihen on ollut pakko tottua. Taistelen edelleen sen asian kanssa. Mutta olen täällä nyt, prinsessa naurahtaa.

Fredrik Skavlanin juontamassa ohjelmassa vierailevat myös laulajatähti Adele ja suosikkikokki Jamie Oliver. Ohjelma nähdään perjantai-iltana kello 22 Suomen aikaa.

Skavlanin nauhoituksista on julkaistu ennakkotunnelmia myös Twitterissä.

Juontaja Fredrik Skavlan intoilee SVT:n nettisivuilla, että tiedossa on kovin vieraskattaus kuin koskaan aiemmin.

– Kaikki olivat todella avoimia, anteliaita, hauskoja ja kiinnostuneita toisistaan, joten se ylitti jopa minun korkeat odotukseni, Skavlan kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat