Madelaine McCannin katoamisesta tasan 11 vuotta – vanhemmilta koskettava kirjoitus: "Maddie on yhä pieni tyttömme"

Madeleine McCannia etsitään nyt Paraguayssa 0:48

3-vuotiaan Madeleine McCannin mystisestä katoamisesta on tänään tullut kuluneeksi tasan yksitoista vuotta. Englantilainen Madeleine katosi lomamatkalla Praia da Luzissa Algarven rannalla Portugalissa 3. toukokuuta vuonna 2007.

Yllä olevalla videolla uutisjuttu McCannin etsinnöistä Paraguayssa vuonna 2016.

Madeleinen vanhemmat Kate ja Gerry McCann julkaisivat eilen koskettavan kirjoituksen ajatuksistaan nyt. He kertovat, etteivät ole luopuneet toivosta, vaikka eivät olekaan nähneet tytärtään yli kymmeneen vuoteen.

– Hän on yhä pieni tyttömme, vanhemmat kirjoittavat.

McCannit ovat kiitollisia kaikille, jotka jaksavat edelleen tukea heitä tavoitteessaan löytää tyttärensä.

– Kuten tähänkin asti, teemme kaikkemme hänen löytämisekseen. Kiitos valtavasti, kun olette olleet kanssamme tässä tavoitteessa.

Etsinnät jatkuvat

Madeleinen etsintöihin on käytetty tähän mennessä noin 11 miljoonaa puntaa eli noin 12,5 miljoonaa euroa. Valtion rahoitus etsintöihin arvioidaan kahdesti vuosittain.

– Hallitus on yhä sitoutunut Madeleine McCannin katoamisen tutkimiseen, sisäministeriön edustaja kommentoi brittimedialle, kun rahoitus viimeksi myönnettiin.

Vanhempien kirjoitus:

"Käy joka vuosi vaikeammaksi löytää sanottavaa tai kirjoitettavaa, kun Madeleinen sieppauksen vuosipäivä lähenee. Elämme täyttä ja kiireistä elämää, mutta Madeleine on yhä kateissa ja kaipaamme häntä kovasti. Saamme jatkuvasti tietoa (niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin näin pitkän ajan jälkeen, mutta olemme kiitollisia siitä) ja työ jatkuu. Periksiantamattomuus ja toivo pysyvät.

Kiitos kaikille, jotka tukevat meitä ja toivovat meille, etenkin Madeleinelle, hyvää. Yhdentoista vuoden jälkeen sellainen lämpö ja järkähtämätön tuki merkitsee meille paljon ja piristää meitä. Emme halunneet, että Madeleine unohdettaisiin, tai että hänestä tulisi vain tarina. Hän on oikea ihminen ja yhä pieni tyttömme. Kuten tähänkin asti, teemme kaikkemme hänen löytämisekseen. Kiitos valtavasti, kun olette olleet kanssamme tässä tavoitteessa."


Lue myös:

    Uusimmat