Mainos

Maanläheinen pukeutuja osaa myös yllättää

Jennifer Aniston teki tukastaankin kuuluisan

Photo by Stephen Shugerman/Getty Images

Yhdeksänkymmentäluvun megastara Jennifer Aniston on kuuluisa hiuksistaan. Frendeissä näytellyt tähti sai kampauksellaan aikaan muotivillityksen, johon hän itse kyllästyi aikanaan perusteellisesti. Yleensä maanläheisesti pukeutuva näyttelijä osaa myös yllättää. Avonaiset mekot tuovat näyttelijän seksikkyyden esille.

Jenniferin tyylin ehdoton kuuluisuus ovat hänen hiuksensa. Rachel-mallia kopioitiin Frendien suusuosion aikana kampaamoissa ympäri maailmaa. Kerrostettu paksu tukka oli 90-luvun ilmiö. Tähti itse kyllästyi hiustensa saamaan huomioon niin paljon, että pyysi Frendien ohjaajalta luvan kasvattaa hiuksensa pitkiksi.


Rachel-kampausta havitteleva voi kuitenkin palata 90-luvun tunnelmiin. Rachel-lookissa olkapäille ulottuvat hiukset kerrostetaan rajusti leuan vierestä, jolloin poskipäät tulevat kauniisti esille. Parhaiten suoralle tai aaltoilevalle tukalle sopiva kampaus on upeimmillaan paksussa tai normaalissa tukassa.

Rento mutta tyylikäs look on ominta Jenniferiä. Nainen suosii pelkistettyjä vaatteita ja maanläheisiä värejä. Farkuissa, pikkumustissa ja t-paidoissa viihtyvän näyttelijän tyyliä on kehuttu myös ajattomaksi. Tietyt vaatteet ovat kuitenkin ehdottomasti vain oman aikakautensa hittejä. Tämä farkkuliivi ja pöyhkeä kampaus saavat suosiolla vain muistuttaa menneestä.

Pelkistettyihin asuihin pukeutuva näyttelijä noudattaa hillittyä linjaa myös meikissään. Voimakkuutta Jennifer lisää korkeintaan silmiinsä. Naista näkeekin vain harvoin tuhdisti meikattuna. Tämä harvinaisuus, kirkkaanpunainen huulipuna, näyttää Jenniferin päällä melkein oudolta.

Onneksi maanläheinen Jennifer osaa myös yllättää. Näissä kuvissa nainen näyttää syötävän hyvältä. Avonainen mekko on hurjan seksikäs olematta kuitenkaan tyylitön. Pitkä helma pitää huolen siitä, ettei Jennifer sorru mauttomuuksiin. Iho saa näkyä, mutta kaikkea ei kannata näyttää kerrallaan.

Teksti: MTV3/Helmi, Maarit Rasi

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.