Maalihanat aukesivat! Belgian supertähdet hurjassa iskussa

Belgia kaatoi Tunisian lukemin 5-2 jalkapallon MM-kisojen G-lohkon ottelussa Moskovassa lauantaina. Voitto vei Belgian aivan jatkopaikan kynnykselle.

Belgian maaleista vastasivat supertähdet Romelu Lukaku ja Eden Hazard, jotka tekivät kaksi maalia mieheen sekä ottelun lopussa osunut Michy Batshuayi.

Hazard aloitti maalinteon kuudennella peliminuutilla rangaistuspotkusta. Pilkkuun johtaneessa tilanteessa Hazardia näytettiin rikkovan rangaistusalueen ulkopuolella, mutta ottelun erotuomari Jair Marrufo päätti pistää pallon silti pilkulle.

Lisää oli luvassa vain kymmenen minuuttia myöhemmin, kun Lukaku laukoi pallon tarkasti alakulmaan.

Tunisia tuli peliin mukaan 18. minuutilla Dylan Bronnin puskumaalilla, mutta Lukakun illan toinen maali aivan avausjakson loppuun katkaisi tunisialaisten selkärangan.

Hazard viimeisteli 4-1-maalin toisen jakson alussa ennen kuin Batshuayi ja Tunisian Wahbi Khazri onnistuivat vielä lisäajalla.

Lukaku nousi Portugalin Cristiano Ronaldon rinnalle maalipörssin kärkeen. Molemmilla on kahden ottelun jälkeen neljä tehtyä maalia.

Belgia nousi voitolla kuuteen pisteeseen ja mikäli Panama ei voita Englantia huomenna sunnuntaina, nähdään maa jatkopeleissä.

Tunisian jatkohaaveet puolestaan säilyisivät elossa ainoastaan Panaman voitolla.