Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Anna-Reetta ja Kalevi asuvat käytännössä jo yhdessä: "En tuota miestä pois antaisi"

Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneiden Anna-Reetan ja Kalevin suhde on syventynyt syventymistään.

Maajussille morsian -ohjelmassa farmiviikkojen tultua päätökseensä edessä oli puolison valinta. Tuolloin maajussi-Anna-Reetta kertoi myös halustaan jatkaa tutustumista Kalevin kanssa, mikäli tämä olisi mahdollista. Kalevi vastasi, että kyllä se olisi. 

Tutustuminen kehkeytyi oikeaksi romanssiksi, sillä nykyään kaksikko on virallisesti pariskunta.

– Kumpikaan meistä ei ole katunut päivääkään, että lähti mukaan ohjelmaan. Olemme olleet koko kesän ja syksyn tiiviisti yhdessä. Hän on luonani parasta aikaa sahaamassa lankkutavaraa. Hän on solahtanut sujuvasti elämääni, Anna-Reetta kertoo MTV Uutisille.

– Kun valinnat tehtiin, lähdimme seuraavana päivänä istuttamaan perunaa. Nyt nostimme talviperunan ylös ja korjasimme kesän sadon niin siitä tuli hauska yhteinen juttu. 

Käytännössä pariskunta asuu jo yhdessä, vaikka virallisia osoitteenmuutoksia ei olekaan tehty.

– Emme ole erityisesti suunnitelleet yhteenmuuttoa, mutta se on mennyt vähän kuin itsestään. Käytännössä hän on kuitenkin täällä enemmän kuin Konnevedellä. 

Suhteen salailu oli aluksi vaikeaa erityisesti Kalevin puolelta, sillä miestä ei tutuilla kulmilla kesän jälkeen ole liiakseen näkynyt.

– Hänen tutut ihmettelivät, miksi hän ei juuri Konnevedellä ollut. Hän koki sen vaikeaksi, kun piti selittää miksei ehdi kaikkialle entiseen tapaan. Pystyimme kuitenkin pitämään suhteen salaisuutena loppuun asti. 

Anna-Reetta kertoo pariskunnan saaneen myös hyvää palautetta runsaasti. Hän on myös korviaan myöten rakastunut.

– Kyllä voi sanoa, että olen rakastunut. En tuota miestä pois antaisi. Hän on sen verran tärkeä ihminen minulle. 

Yllä olevalla videolla maajussi-Anna-Reetta ja Kalevi kertovat, kuinka yhteinen kesä sujui. Alla olevalla videolla hetki, kun Anna-Reetta sai Kalevin kirjeen ja sen mukana tulleen yllätyksen. 

Maajussille morsian maksutta MTV Katsomossa.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat