Mainos

Maajussille morsian -ohjelman morsianehdokas tuomittiin pahoinpitelyistä – tuotanto kommentoi: "Mietimme miten prosesseja pitää kiristää"

Maajussille morsian -ohjelman Sarita kommentoi MTV:lle rikostaustaansa.

Maajussille morsian -ohjelmassa esiintyvällä maajussi-Maunon morsianehdokas Saritalla on rikostaustaa.

Sarita oli kertonut ohjelman tuotannolle ennen osallistumistaan lapsensa huostaanotosta, mutta sopimuksen vastaisesti hän ei kertonut rikoshistoriastaan. Tuotannon edetessä hänen taustoistaan on selvinnyt muun muassa pahoinpitelytuomioita.

Ohjelman tuotantoyhtiön Fremantle Median vastaavien tuottajien Anne Wahlströmin ja Joonas Hytösen mukaan kyseessä on yksiselitteinen sopimusrikkomus.

– Osallistuja on valehdellut ohjelman tuottajille tuotannon kaikissa vaiheissa sekä kirjallisessa sopimuksessa. Tähän asti olemme luottaneet ihmisten omiin ilmoituksiin ja kirjalliseen sopimukseen, mutta tämän kauden jälkeen mietimme miten prosesseja pitää kiristää. 

Käräjäoikeudesta vahvistetaan, että Sarita on tuomittu vuonna 2017 kahdesta pahoinpitelystä. Sarita tuomittiin 10 kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja 30 tunnin yhdyskuntapalvelukseen. Vuonna 2013 Sarita sai tuomion lievästä pahoinpitelystä.  

Sarita kertoo MTV:lle, että pahoinpitelyt kohdistuivat hänen kahteen entiseen kumppaniinsa.

Saritan mukaan hän ei kertonut menneisyydestään hakiessaan Maajussille morsian -ohjelmaan, sillä hän oli käsittänyt, ettei menneillä tapahtumilla olisi merkitystä ohjelman teon kannalta. Hän kertoo elävänsä uutta aikakautta elämässään ja oppineensa menneisyydestään.

– Olen kääntänyt uuden sivun elämässäni, enkä halua enää koskaan palata entiseen.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja