Maajussi-Stiinan treffit muuttuvat innostuksesta hämmennykseksi: "Tuli semmoinen, että pakene paikalta"

Maajussi-Stiinan ja Artun treffit eivät mene aivan täysin nappiin.

Maajussille morsian -ohjelmassa farmiviikot lähestyvät loppuaan kohti, mutta maajussit pääsevät viettämään kolmannen ja viimeisen treffipäivän puolisoehdokkaidensa kanssa. 

Kolmannet treffit maajussi-Stiinan kanssa viettää sulhaehdokkaista Arttu. Treffien alkuun kaksikko pelaa padelia, jonka jälkeen he lounastavat yhdessä. 

Stiina tiedustelee Artulta treffien lomassa, miten tämä veikkaa Stiinan valitsevan seuraavana päivänä, kun farmiviikon tulevat päätökseensä ja maajussin on aika valita yksi miehistä. 

Arttu vastaa veikkaavansa, että Stiina on aikeissa valita Tuomaksen. Stiina reagoi vastaukseen hämmentävällä tavalla – itsekin hämmentyneen oloisena. 

– Ehkä hieman taas Stiinan perinteiseen tapaan tuli semmoinen pakene paikalta -olo, Stiina kertoo treffien päätteeksi kameroille. 

Lounaan jälkeen kaksikko suuntaa yhdessä istuskelemaan järven rannalle. Kumpikin vaikuttaa kuitenkin olevan treffien jälkeen sekavissa tunnelmissa. 

– Mun olo on tällä hetkellä semmoinen, ettei oikein tiedä, miten päin tässä olisi ja mitä tässä tulee tapahtumaan, Arttu miettii kameroille. 

Stiina tuntuu olevan samoilla linjoilla siitä, ettei hän enää ole lainkaan varma tulevasta valinnastaan. 

– Tämä ei ollut täysin sitä mitä odotin. Odotin sitä, että mulla ei tule tarvetta poistua takavasemmalle. Mutta mulla tuli tarve. Mä en jotenkin olettanut, että mulla tulisi tarve. Käy sillä tavalla äkkiseltään mielessä, että pitääkö miettiä vielä uudestaan, Stiina pohtii hämmentyneenä. 

Miten hämmentävä tilanne eteni? Sen näet yllä olevalta videolta. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat