Mainos

Maajussi-Sanna avaa päätöksensä taustoja MTV:lle: "Siinä on aikalailla kaikkea sitä, mitä mieheltä hain"

Maajussi-Sanna kertoo, kuinka päätyi valitsemaan Ari-Matin farmiviikon lopuksi. 

Maajussille morsian -ohjelman farmiviikko saatiin päätökseensä ja vihdoin oli suurten päätösten aika. Juontaja Vappu Pimiän saapuessa farmille maajussien oli kerrottava kenen puolisoehdokkaan kanssa he haluavat jatkaa tutustumista. 

Tiiviin viikon päätteeksi Maajussi-Sanna päätyi valitsemaan sulhasehdokkaistaan Ari-Matin. Sanna kertoo, että Ari-Matissa häntä viehätti miehen ulkonäkö ja luonteenlujuus. 

– Ari-Matissa on aika lailla kaikkea sitä, mitä esittelyvideossakin mieheltä hain. Niin jatketaan tässä nyt sitten tutustumista vielä, kun ei ole enää kahta muuta henkilöä mukana. Katsotaan jos siitä syttyy jotain enemmän.

Sannan mukaan hän mietti valintaa Ari-Matin ja Ringon välillä. Petri oli hänen mielestään myös erittäin mukava mies, mutta hänen kohdallaan ikäero tuli vastaan. Sannan mielestä Petri vaikutti olevan jollain tavalla hieman tuuliajolla. 

– Vaikutti, että hän ei ole kovin päämäärätietoinen. Mietin, että saattaisin olla liian vahvaluontoinen hänelle. Hän on tosi mukava mies, enkä epäile että hän ei löytäisi kivaa naista itselleen.

Sanna toivoo, että hänen ja Ari-Matin välillä löytyy jonkinlainen vahvempi tunne, joka saa hänet järjestämään aikaa ja tilaa tapailulle. Motivaatiota pitää suhdetta yllä täytyy olla, sillä pariskunnan kotien välillä on noin kolmesataa kilometriä.

–  Pitää löytyä se kipinä, ettei minua haittaa välimatka, vaan sitten järkätään asiat niin, että ne onnistuvat.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.