Maajussi-Mauno tuskailee kipinän puuttumista: "Tämä ei vaan jostain syystä tunnu menevän siihen suuntaan"

Maajussi-Mauno ei löydä toivomaansa kipinää treffeillä Henriikan kanssa. 

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään farmiviikkoa. Maajussit ovat vuorollaan käyneet treffeillä morsianehdokkaidensa kanssa. 

Maajussi-Mauno vie tällä kertaa treffeille morsianehdokkaistaan Henriikan. Kaksikko suuntaa maastopyöräilyretkelle. 

Mauno pohtii ennen treffejä, ettei ole saanut vielä oikein otetta Henriikasta. Hän ei oikein tiedä, mitä naisesta ajattelisi. 

Pyöräretkellä Mauno ja Henriikka poikkeavat merkityltä polulta ja päätyvät kauniille näköalapaikalle. Maunon mukaan tilanne olisi voinut olla hyvin romanttinen, mutta jotain jäi kuitenkin uupumaan. 

– Kyllä minulla tuli sellainen olo kun oltiin siinä näköalapaikalla, että ei vitsi tässä olisi niin hienoa suudella naista nyt ja olla. Se oli fiilikseni siinä ja mietin koko ajan, että teenkö liikettä eteenpäin. Itse pelailin siinä ja sitten olin että ei, tämä ei vaan nyt tunnu jostain syystä menevän siihen suuntaan, Mauno kertoo treffien jälkeen kameroille. 

Henriikka itse pohtii olemustaan treffeillä ja kertoo pitävänsä aluksi aina hieman etäisyyttä tuoreisiin tuttavuuksiin. 

– Varmaan pidän joo rakoa, etten ole ihan siinä, mutta se kuuluu minuun, ettei alussa pysty olemaan ihan siinä täysillä mukana. Että haluaa olla just silleen, että pikku hiljaa edetään, Henriikka kertoo. 

Pyöräilyn jälkeen Mauno ja Henriikka suuntaavat nälkäisinä piknikille. Maunon mukaan kaksikolla oli toistensa kanssa erittäin hauskaa, ja maajussi pohti jälleen pitäisikö hänen yrittää lähentyä morsianehdokkaansa kanssa. 

–  Kyllä yritin aika lähelle tulla ja oli sellainen vastareaktio sitten siinä. Jos minä menen liian lähelle, niin ehkä toinen saattoi ottaa siinä sitten vähän etäisyyttä, Mauno kertoo treffeistä. 

– Kaipaan sitä aikaa, että minua pystyy lähestymään ja minä pystyn lähestymään toista. Silleen sitä haluaa, ettei itseään satu, Henriikka puolestaan pohtii tahollaan. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja